#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Selecteer het vliegveld en de gewenste data en vergelijk direct een groot aanbod aan betrouwbare parkeeraanbieders rondom vliegvelden.
Vergelijken 27 Sept 2019

Parkeertarieven Eindhoven Airport

Parkeertarieven Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is in een korte periode enorm gegroeid, dit in zowel grootte als aantal bezoekers. Het aanbod in parkeermogelijkheden is hierdoor vanzelfsprekend ook gegroeid. Er zijn tegenwoordig nogal wat mogelijkheden, wij gaan ons best doen om dit grote aanbod zo overzichtelijk mogelijk te presenteren. Daarnaast zullen ook de bijbehorende parkeertarieven Eindhoven Airport benoemd worden, zo weet u precies wat de officiële on-airport parkings inhouden.

Een ding is zeker, de kosten van Eindhoven Airport kunnen enorm oplopen. Om er zeker van te zijn dat u niet teveel betaalt, kunt u kiezen uit ons ruime aanbod bij de luchthaven. Zo bent u zeker van goedkoop parkeren Eindhoven Airport, u heeft een parkeerplaats al binnen enkele minuten gereserveerd! In dit artikel leest u alles over de mogelijkheden en prijzen van de officiële p-parkings op Eindhoven Airport!

Let op: op onze website bieden wij onderstaande parkings niet aan. Deze zijn alleen via de officiële website van Eindhoven Airport te reserveren. Ons voordelige aanbod vindt u door Eindhoven Airport en uw reisdata te selecteren. Reserveer vervolgens direct.

 

P1 Parkeren Eindhoven Airport (Gold Parking) | tijdelijk niet beschikbaar

Het is tijdelijk niet mogelijk om te parkeren op de P1 parking van Eindhoven Airport. Er wordt veel gebouwd en verbouwd rondom Eindhoven Airport, waaronder deze parking. De parking ligt direct voor de vertrekhal van Eindhoven Airport en wordt momenteel gebruikt als een zogeheten Kiss & Ride-plek. Parkeren Eindhoven Airport kan hier tot maximaal 2 uur waarvan de eerste 10 minuten gratis zijn. Na deze 10 minuten wordt er een tarief per half uur gerekend; het is niet duidelijk wat dit tarief is. Wanneer u langer wilt parkeren dan 2 uur dan kunt u terecht op P0, P3, P4, P5 of bij een van onze voordelige parkings.

P0 Parkeren Eindhoven Airport (Gold Parking) | vanaf € 9,50/dag

De parkeerplaats P0 wordt ook gebruikt als Kiss & Ride-plek, maar hier is het ook mogelijk om langer dan 2 uur te parkeren. Eindhoven Airport parkeren is hier op loopafstand en ligt net als P1 direct tegenover de vertrekhal. Het adres van de parking is Luchthavenweg 25, 5657 EA te Eindhoven. De tarieven kunt u terugvinden in de tabel verderop in dit artikel.

P3 Parkeren Eindhoven Airport (Silver Parking) | vanaf € 23,00/dag

Parkeren Airport Eindhoven kan bij P3, in tegenstelling tot P0 en P1, wel met behulp van een reservatie. Vooraf reserveren is niet verplicht maar wordt wel aangeraden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u zeker van een parkeerplaats. De tarieven starten vanaf € 23 en u parkeert hier op een onoverdekte parkeerplaats.

P4 Parkeren Eindhoven Airport (Bronze Parking) | vanaf € 7,87/dag

Overdekt Parkeren Luchthaven Eindhoven is mogelijk bij de parking P4. Deze parkeergarage ligt op ongeveer 7 minuten loopafstand van de luchthaven. De tarieven starten vanaf € 11 en u kunt tot maar liefst 24 uur van tevoren een reservatie maken. Het wordt aangeraden op tijd te reserveren, de parkeergarage heeft natuurlijk een beperkt aantal plaatsen en daarnaast zijn ook niet alle plaatsen overdekt.

P5 Parkeren Eindhoven Airport (Bronze Parking) | vanaf € 7,94/dag

Parkeerplaats P5 is een onoverdekte parkeerplaats, gelegen op 7 minuten loopafstand van Eindhoven Airport. De tarieven starten vanaf € 10 en het is niet verplicht om een reservatie te maken. Wilt u zeker zijn van parkeren Eindhoven Luchthaven bij P5 dan wordt het aangeraden te reserveren. U kunt wanneer u een reservatie gemaakt heeft in- en uitrijden dankzij kentekenherkenning.

Easy valet parking Eindhoven Airport (Gold Parking) | vanaf € 8,21/dag

Hier kunt u, zoals de naam al doet vermoeden, gemakkelijk valet parkeren Eindhoven. Valet parkeren houdt in dat een chauffeur van de parking uw auto overneemt bij de vertrekhal en deze chauffeur zal de auto voor u parkeren. De kosten parkeren Eindhoven Airport van Easy valet parking vindt u in de onderstaande tabel.

Prijsoverzicht van de officiële parking bij Eindhoven Airport

Na al deze informatie wilt u natuurlijk ook de parkeerkosten Eindhoven Airport. Wij hebben alle prijzen van de officiële on-airport parking van Eindhoven Airport in een handige tabel gezet. Zo kunt u in één oogopslag zien wat de kosten zijn van de parkings. De kosten in de tabel zijn op basis van 8 of 14 dagen en uit de periode van 14-10-2019 t/m 21-10-2019 en 14-10-2019 t/m 21-10-2019. Wilt u helemaal zeker zijn van een goedkope parking, bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Eindhoven Airport en bespaar eenvoudig!

14 oktober tm 21/28 oktober

(Loop)afstand tot luchthaven

Prijs 8 dagen

Prijs 14 dagen

Prijs per dag

Easy Valet

2 min

€ 80,00

€ 115,00

€ 10 / 8,21

P0 gold

2 min

€ 98,00

€ 133,00

€ 16,62 / 9,50

P3 silver

5 min

N.b. N.b. € 23,00

P4 bronze+

7 min

€ 73,50

€ 110,25

€ 9,19 / 7,87

P5 bronze

7 min

€ 72,60

€ 111,10

€ 9,08 / 7,94

Bovenstaande parkeertarieven komen van de officiële Eindhoven Parkeren website

Persoonlijk advies van Vliegen en Parkeren

Wij van Vliegen en Parkeren hebben sinds 2013 maar één missie, en dat is het parkeren rondom vliegvelden zo eenvoudig, betrouwbaar én voordelig mogelijk te maken. Wij kunnen goedkoop parkeren luchthaven Eindhoven garanderen door de scherpe deals met onze zeer betrouwbare en voordelige parking aanbieders. U kunt het beschikbare aanbod vinden door het juiste vliegveld en de juiste reisdata te selecteren. U betaalt geen reserveringskosten of andere extra kosten. U kunt precies zien wat een parking te bieden heeft door de details van de parking te bekijken of de reviews van onze klanten te lezen. Wij begrijpen dat u natuurlijk het best leert van de ervaringen van anderen. Voor vragen of onduidelijkheden kunt u terecht op ons FAQ-pagina of onze gratis* klantenservice.

* lokale telefoonkosten van toepassing.

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )