Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Parkeertarieven Eindhoven Airport

Plattegrond Eindhoven airport (zonder P8)

Eindhoven Airport is de op één na grootste luchthaven van Nederland en is zeer gunstig gelegen voor Belgische reizigers. Bent u op zoek naar een parking op Airport Eindhoven? Op deze pagina vindt u de kosten van zowel het officiëel als het alternatief aanbod.

 

Parkeertarieven Eindhoven Airport

Parking8 dagen (€)*per dag (€)*ParkeervormTransfertijdSleutelbehoudBeoordeling**
Alternatieve parkeermogelijkheden
Park & Fly P2278,759,84Loopafstand3 min.9,5/10
Park & Fly P2469,308,66Loopafstand6 min.9,2/10
Park4You50,996,37Valet^0 min.-9,4/10
Officiële parkeermogelijkheden
P1170,00 21,25Loopafstand1 min.-
P396,00 12,00Loopafstand5 min.-
P476,009,50Loopafstand7 min.-
P568,008,50Loopafstand7 min.-

 

Alternatief parkeeraanbod

 

Park & Fly P22

Park & Fly P22

P22 van Park & Fly ligt op slechts 200 meter afstand van de vertrekhal van Eindhoven Airport. Dat maakt dit een uitstekend alternatief voor de officiële parkings op loopafstand. Bovendien hebben onze Belgische klanten deze parking maar liefst beoordeeld met een 9,5!

 

Park & Fly P24

Park & Fly P24

Ook Park & Fly P24 scoort hoog (9,2/10) en biedt een scherpere prijs dan P22, doordat deze íets verder lopen is. U bent echter alsnog binnen 6 minuten lopen op de luchthaven.


Park4You

Park4You

Park4You is de enige valetservice in de lijst, maar is daarmee geen mindere optie. Het voordeel van valet is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een vrij parkeervak. U stopt namelijk direct voor de vertrekhal, levert uw auto over aan een medewerker van Park4You en deze zal uw auto vervolgens voor u gaan parkeren. Een kind kan de was doen!

 

Officieel parkeeraanbod Eindhoven Airport

 

P1 Parkeren Eindhoven Airport (Gold Parking) | vanaf € 21,25/dag

P1 officieel

Sinds oktober 2019 is P1 Gold Parking weer geopend. Deze parking ligt recht voor de vetrekhal van Eindhoven Airport en werd tot voor kort gebruikt als Kiss & Ride-plek. De parkeerkosten van P1 op Eindhoven Airport zijn de eerste 5 uur € 3,- per half uur. Daarna betaalt u het dagtarief. De eerste 10 minuten zijn gratis. Ook is er nu de mogelijkheid om te reserveren.

 

P3 Parkeren Eindhoven Airport (Silver Parking) | vanaf € 12,00/dag

P3 officieel

U hoeft voor het parkeren bij Airport Eindhoven P3 niet te reserveren. Wel is het tarief lager als u reserveert. De tarieven starten vanaf € 12 per dag. U parkeert hier op een onoverdekte parking. P3 is eenvoudig te bereiken op het volgende adres (volg daarna de borden): Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven.

 

P4 Parkeren Eindhoven Airport (Bronze+ Parking) | vanaf € 9,50/dag

P4 officieel

Overdekt parkeren op luchthaven Eindhoven is mogelijk bij parking P4. Deze parkeergarage ligt op ongeveer 7 minuten loopafstand van de terminals. Het dagtarief start bij € 9,50 en u kunt tot maar liefst 24 uur van tevoren kosteloos reserveren via de website van Eindhoven Airport. Het wordt echter aangeraden tijdig te reserveren. De parkeergarage heeft een beperkt aantal plaatsen en bovendien zijn niet alle vakken overdekt.

 

P5 Parkeren Eindhoven Airport (Bronze Parking) | vanaf € 8,50/dag

P5 officieel

Parking P5 is een onoverdekte parking, gelegen op 7 minuten loopafstand van Eindhoven Airport. De tarieven starten vanaf € 8,50 en het is niet verplicht om een reservatie te maken. Wilt u zeker zijn van een parkeerplek bij P5 dan wordt het aangeraden te reserveren. U kunt wanneer u een reservatie gemaakt hebt in- en uitrijden middels kentekenherkenning.

 

Overig officieel parkeeraanbod

(tarieven onbekend in periode 24-2 t/m 2-3 2020)

 

P0 Parkeren Eindhoven Airport (Gold Parking)

P0 officieel

Parking P0 is geschikt als Kiss & Ride-plek, maar u kunt er ook langer parkeren. U betaalt de eerste 6 uur € 2,50 per half uur. Daarna betaalt u het dagtarief. Eindhoven Airport parkeren doet u hier op loopafstand en de parking ligt net als P1 direct tegenover de vertrekhal.

 

P8 Parkeren Eindhoven Airport (Bronze Parking) | Niet meer beschikbaar

P8 niet beschikbaar

De meest voordelige officiële on-airport parking was vroeger P8. Hier parkeerde u in de buurt van Eindhoven Airport en kon u parkeren in combinatie met een shuttledienst. Deze parking is echter niet meer beschikbaar. Het is onduidelijk of daar in de toekomst nog verandering in komt.

 

Easy Valet Parking Eindhoven Airport (Gold Parking)

Easy Valet Parking

Hier kunt u, zoals de naam al doet vermoeden, gemakkelijk valetparkeren bij Eindhoven Airport. Valetparkeren houdt in dat een chauffeur van de parking uw auto overneemt bij de vertrekhal en deze de auto voor u parkeert.

 

Plattegrond Eindhoven Airport Parkings

Wilt u helemaal zeker zijn van een goedkope parking, bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Eindhoven Airport en bespaar eenvoudig!

Let op: de officiële parkings van Eindhoven Airport zijn niet via onze website te reserveren, maar enkel via de officiële website van de luchthaven. Deze pagina is enkel bedoeld om het aanbod te vergelijken. U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en terugkomstdatum te kiezen en op ‘Zoeken’ te klikken. Wij hebben Eindhoven Airport al voor u geselecteerd.
* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor de periode zondag 23 februari tot en met 1 maart 2020 (krokusvakantie in België), maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.
** De beoordelingen zijn op basis van gemiddelde scores van klanten op het moment van schrijven (9-1-2020). Omdat Vliegen en Parkeren geen officiële parkings op deze luchthaven aanbiedt, beschikken we niet over klantervaringen voor de officiële parkings.
^ Valet is een parkeervorm waarbij u uw auto direct voor de luchthaven aflevert en deze door een chauffeur van u wordt overgenomen en wordt geparkeerd.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker