#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Selecteer het vliegveld en de gewenste data en vergelijk direct een groot aanbod aan betrouwbare parkeeraanbieders rondom vliegvelden.
Vergelijken 21 Febr 2019

Parkeertarieven Eindhoven Airport

Parkeertarieven Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is in een korte periode enorm gegroeid, dit in zowel grootte als aantal bezoekers. Het aanbod in parkeermogelijkheden is hierdoor vanzelfsprekend ook gegroeid. Er zijn tegenwoordig nogal wat mogelijkheden, wij gaan ons best doen om dit grote aanbod zo overzichtelijk mogelijk te presenteren. Daarnaast zullen ook de bijbehorende parkeertarieven Eindhoven Airport benoemd worden, zo weet u precies wat de officiële on-airport parkings0 inhouden.

Een ding is zeker, de kosten van Eindhoven Airport kunnen enorm oplopen. Om er zeker van te zijn dat u niet teveel betaald kunt u kiezen uit ons ruime aanbod bij de luchthaven. Zo bent u zeker van goedkoop parkeren Eindhoven Airport, u heeft een parkeerplaats al binnen enkele minuten gereserveerd! In dit artikel leest u alles over de mogelijkheden en prijzen van de officiële p-parkings op Eindhoven Airport!

P1 Parkeren Eindhoven Airport (Gold Parking) € onbekend

Het is tijdelijk niet mogelijk om te parkeren op de P1 parking van Eindhoven Airport. Er wordt veel gebouwd en verbouwd rondom Eindhoven Airport, waaronder deze parking. De parking ligt direct voor de vetrekhal van Eindhoven Airport en wordt momenteel gebruikt als een zogeheten Kiss & Ride plek. Parkeren Eindhoven Airport kan hier tot maximaal 2 uur waarvan de eerste 10 minuten gratis zijn. Na deze 10 minuten wordt er een tarief per half uur gerekend, het is niet duidelijk wat dit tarief is. Wanneer u langer wilt parkeren dan 2 uur dan kunt u terecht op P0, P3, P4, P5, P8 of bij een van onze voordelige parkings.

P0 Parkeren Eindhoven Airport (Gold Parking) € 21,25/dag

De parkeerplaats P0 is ook geschikt als Kiss & Ride plek, echter is het hier ook mogelijk om langer te parkeren dan 2 uur. Eindhoven Airport parkeren is hier op loopafstand en ligt net als P1 direct tegenover de vertrekhal. Het adres van de parking is Luchthavenweg 25, 5657EA te Eindhoven. De tarieven kunt u terugvinden in de tabel verderop in dit artikel

P3 Parkeren Eindhoven Airport (Silver Parking) € 8,40/dag

Parkeren Airport Eindhoven kan bij P3, in tegenstelling tot P0 en P1, wel met behulp van een reservatie. Vooraf reserveren is niet verplicht maar wordt wel aangeraden, zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u zeker van een parkeerplaats. De tarieven starten vanaf € 17 en u parkeert hier op een onoverdekte parkeerplaats.

P4 Parkeren Eindhoven Airport (Bronze Parking) € 8,40/dag

Overdekt Parkeren Luchthaven Eindhoven is mogelijk bij de parking P4. Deze parkeergarage ligt op ongeveer 7 minuten loopafstand van de luchthaven. De tarieven starten vanaf € 11 en u kunt tot maar liefst 24 uur van tevoren een reservatie maken. Het wordt aangeraden op tijd te reserveren, de parkeergarage heeft natuurlijk een beperkt aantal plaatsen en daarnaast zijn ook niet alle plaatsen overdekt.

P5 Parkeren Eindhoven Airport (Bronze Parking) € 8,25/dag

Parkeerplaats P5 is een onoverdekte parkeerplaats, gelegen op 7 minuten loopafstand van Eindhoven Airport. De tarieven starten vanaf € 10 en het is niet verplicht om een reservatie te maken. Wilt u zeker zijn van parkeren Eindhoven Luchthaven bij P5 dan wordt het aangeraden te reserveren. U kunt wanneer u een reservatie gemaakt heeft in- en uitrijden dankzij kentekenherkenning.

P8 Parkeren Eindhoven Airport (Bronze Parking) € 7,00/dag

De meest voordelige officiële on-airport parking is P8. Hier parkeert u in de buurt van Eindhoven Airport en wordt Vliegveld Eindhoven parkeren aangeboden in de vorm van shuttle parking. Hierbij wordt u met een shuttlebus vervoert tussen de parking en de luchthaven, de reistijd bedraagt ongeveer 10 minuten. Meer informatie over shuttle parkeren kunt u vinden op onze parkeervormen pagina. Het adres van P8 is Erica, 5688GN te Oirschot.

Easy valet parking Eindhoven Airport (Gold Parking) € 10,00/dag

Hier kunt u, zoals de naam al doet vermoeden, gemakkelijk valet parkeren Eindhoven. Valet parkeren houdt in dat een chauffeur van de parking uw auto overneemt bij de vertrekhal en deze chauffeur zal de auto voor u parkeren. De kosten parkeren Eindhoven Airport van Easy valet parking vindt u in de onderstaande tabel.

Prijsoverzicht van de officiële parking bij Eindhoven Airport

Na al deze informatie wilt u natuurlijk ook de parkeerkosten Eindhoven Airport. Wij hebben alle prijzen van de officiële on-airport parking van Eindhoven Airport in een handige tabel gezet. Zo kunt u in één oogopslag zien wat de kosten zijn van de parkings. De kosten in de tabel zijn op basis van 8 of 14 dagen en uit de periode van 18-03 tot en met 25-03 & 18-03 tot en met 31-03. Wilt u helemaal zeker zijn van een goedkope parking, bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Eindhoven Airport en bespaar eenvoudig!

18 maart tm 25/31 maart

(Loop)afstand tot luchthaven

Prijs 8 dagen

Prijs 14 dagen

Prijs per dag

Easy Valet

1 min

€ 80

€ 115

€ 10

P0 gold

1 min

€ 170

€ 230

€ 21,25

P3 silver

5 min

€ 92

€ 122

€ 11

P4 bronze – overdekt

7 min

€ 70

€ 100

€ 8,40

P5 bronze

7 min

€ 66

€ 96

€ 8,25

P8 bronze

Pendelbus

€ 56

€ 91

€ 7

Bovenstaande parkeertarieven komen van de officiële Eindhoven Parkeren website

Persoonlijk advies van Vliegen en Parkeren

Wij van Vliegen en Parkeren hebben sinds 2013 maar één missie, en dat is het parkeren rondom vliegvelden zo eenvoudig, betrouwbaar én voordelig mogelijk te maken. Wij kunnen goedkoop parkeren Luchthaven Eindhoven garanderen door de scherpe deals met onze zeer betrouwbare en voordelige parking aanbieders. U kunt het beschikbare aanbod vinden door het juiste vliegveld en de juiste reisdata te selecteren. U betaalt geen reserverings- of andere extra kosten. U kunt precies zien wat een parking te bieden heeft door de details van de parking te bekijken of de reviews van onze klanten. U leert natuurlijk het best van ervaringen van anderen! Voor vragen of onduidelijkheden kunt u terecht op ons FAQ-pagina of onze gratis klantenservice.

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )