Parkeertarieven Charleroi Airport

ParkingTarifs

In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeermogelijkheden en bijbehorende parkeertarieven bij Charleroi Airport.

Wanneer u vliegt vanaf Charleroi Airport, ook wel Brussels South Charleroi Airport genoemd, dan is de kans groot dat u hier met de auto naar toe gaat. Daar aangekomen dient u ook uw auto ergens te parkeren, maar wat kost parkeren Charleroi Airport? Wij laten u graag de prijzen zien van een parking Charleroi Airport.

Als u direct de tarieven parking Charleroi wilt vergelijken voor uw eigen reisdata, kunt u bovenaan deze pagina uw reisgegevens invullen en op ‘zoeken’ klikken. Wij laten u dan al het beschikbare aanbod zien met de Charleroi Airport parking prijs. U kunt ook eenvoudig filteren op parkeervorm of benodigde opties zoals geen maximale doorrijhoogte of de mogelijkheid tot het laten wassen van uw auto.

 

Overzicht van de parkeertarieven voor Charleroi Airport

ParkingKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*ParkeervormTransfertijdSleutelbehoud
Aeropark€ 48,00€ 6,00Shuttle7 minX
ProPark€ 52,00€ 6,50Shuttle9 min
A1 Parking€ 52,00€ 6,50Shuttle9 min
ParkWall€ 52,00€ 6,50Shuttle2 min
Ace Parking€ 55,00€ 6,88Shuttle9 minX
P4 Charleroi Airport€ 59,00€ 7,38Loopafstand20 min
P3 Charleroi Airport€ 59,00€ 7,38Loopafstand25 min
P2 Charleroi Airport€ 90,00€ 11,25Loopafstand5 min
P1 Charleroi Airport€ 107,00€ 13,38Loopafstand2 min
Lock Parking Charleroi Airport€ 120,00€ 15,00Loopafstand1 min

Hierboven ziet u een overzicht van de tarieven parking luchthaven Charleroi en de parkeervorm die ze aanbieden. Op het moment van schrijven zijn er alleen aanbieders van shuttleservice. Enkel bij de officiële parkings kunt u op loopafstand parkeren. Wij raden ten zeerste aan om vooraf een parking te reserveren, zodat u niet voor vervelende en dure verrassingen komt te staan. Bij vooraf reserveren heeft u ook de beste kans op een goede parking luchthaven Charleroi prijs. Bent u benieuwd naar de goedkoopste parkings? Bekijk dan de Top 5 Goedkoop Parkeren Charleroi Airport.

 

Parkeeropties bij luchthaven Charleroi

Zoals u hierboven kunt zien, zijn er op moment van schrijven alleen alternatieve parkings die een shuttleservice aanbieden. Dit is de meest voordelige manier van parkeren. U parkeert zelf uw auto op de parkeerplaats en na het laten zien van uw reserveringsbevestiging aan een medewerker, wordt u zo snel mogelijk naar de luchthaven gebracht. Hoe lang deze zogenoemde transfertijd is, hangt van de parking af. Dit varieert tussen 2 minuten en 9 minuten. Dit heeft ook invloed op de parking Charleroi Airport prijs. Bij parkeren op loopafstand bij één van de officiële parkings loopt u in 1 tot 5 minuten van de parking naar de vertrekhal. De officiële parkings zijn niet te boeken via onze website.

Goed om te weten, is dat vanwege nieuw beleid van Charleroi Airport alle shuttleservices gedwongen worden om een extra bedrag door te belasten aan hun klanten. Dit bedrag verschilt per parking en varieert van €2,00 tot €4,00. Deze toeslag heeft invloed op de prijs parking luchthaven Charleroi, maar dient ter plaatse bij de parking betaalt te worden. Enkel bij Parkwall en bij de officiële parkings op loopafstand hoeft u deze toeslag niet te betalen.

 

Aeropark

Aeropark Charleroi Airport

Wilt u parkeren voor een lage prijs? Dat kan bij Aeropark! De shuttlebus brengt u in 7 minuten naar de luchthaven toe en het is er ook mogelijk om uw auto te laten wassen tegen meerprijs. Tevens is er een wachtruimte met toilet aanwezig en is de parking van 04:00 – 00:00 geopend.

 • Prijs: € 48,00 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

ProPark

ProPark Charleroi AirportDe van 04:00 tot 00:00 geopende ProPark biedt parkeren met shuttleservice aan voor een goede prijs. De shuttlebus brengt u in 9 minuten naar de luchthaven toe en het is tegen meerprijs zelfs mogelijk om uw auto te laten wassen. Na het parkeren mag u uw eigen autosleutels meenemen op reis.

 • Prijs: € 52,00 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

 

A1 Parking

A1 Parking Charleroi AirportParkeren bij A1 Parking doet u op 9 minuten reisafstand van de luchthaven. De parking is geopend van 04:00 tot 00:00 en u kunt uw eigen autosleutels meenemen op reis. Tegen meerprijs kunt u uw auto laten wassen. Het parkeerterrein wordt goed bewaakt, zodat uw auto veilig geparkeerd staat tijdens uw reis.

 • Prijs: € 52,00 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

 

Parkwall

Parkwall Charleroi Airport

Als u het belangrijk vindt dat u snel op de luchthaven bent, kiest u voor Parkwall. Het is slechts 2 minuten rijden met de shuttlebus naar de luchthaven en u mag uw eigen autosleutel meenemen op reis. De openingstijden zijn 04:00 – 00:00.

 • Prijs: € 52,00 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

 

Ace Parking

Ace Parking Charleroi Airport

Ace Parking is op moment van schrijven de meest prijzige als alternatieve parking. Het terrein en de services zijn geopend van 04:00 – 00:00. De shuttlebus brengt u in 9 minuten naar de luchthaven.

 • Prijs: € 55,00 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Bagagehulp

Boek nu →

 

 

Park & Fly

Park & Fly Charleroi Airport

Bij Park & Fly parkeert u uw auto op 5 minuten reisafstand van de luchthaven. De parking en de shuttleservice zijn geopend van 04:00 – 00:00 en wordt goed bewaakt. Er vindt ook een voertuiginspectie plaats, zodat uw auto schadevrij blijft.

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Bagage- en starthulp

Meer info →

 

 

P4 Charleroi Airport | € 59,00 per week

De zogenoemde 'Park & Fly' kan voordelig bij P4 en P3 Charleroi. Bij P4 Charleroi loopt u na het parkeren in 20 minuten naar de luchthaven toe. Let op: Er is geen shuttlebus beschikbaar! 

P3 Charleroi Airport | € 59,00 per week

Parkeren bij P3 Charleroi doet u op maar liefst 25 minuten loopafstand. Houdt er dus rekening mee dat er geen shuttlebus aanwezig is en u een flink stuk dient te lopen met uw bagage.

P2 Charleroi Airport | € 90,00 per week

Bij P2 Charleroi Airport kunt u op 5 minuten loopafstand parkeren. Het terrein is niet overdekt en is perfect voor lang parkeren. Als u later bent dan de aangegeven tijd, dient u nog bij te betalen bij de automaat.

P1 Charleroi Airport | € 107,00 per week

U parkeert op slechts 2 minuten loopafstand bij P1 Charleroi Airport. Het parkeerterrein is overdekt, waardoor er een maximale doorrijhoogte geldt van 1,90 meter. Ook hier geldt: bent u later dan de aangegeven tijd, dan dient u bij te betalen bij de automaat.

Lock parking Charleroi Airport | € 120,00 per week

De duurste optie bij Charleroi Airport is Lock Parking Charleroi Airport. U parkeert voor dit geld wel op 1 minuut loopafstand van de terminal. Het is alleen mogelijk om dit online te boeken en er geldt een maximale doorrijhoogte van 1,90 meter.

 

Eenvoudig vergelijken en boeken via Vliegen en Parkeren

U heeft nu alle beschikbare opties kunnen bekijken en de bijbehorende prijs parking Charleroi Airport. Via onze website kunt u reviews en klantbeoordelingen lezen van alle parkings. Dit kan u helpen om de juiste keuze te maken. Wilt u alle beschikbare parkings zien voor uw reisdata? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisgegevens in en klik op ‘zoeken’. U krijgt dan alle beschikbare parkings te zien.

* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 8 dagen in juli 2022, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker