#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Dusseldorf Airport Parking

Met meer dan 190 bestemmingen en 25 miljoen reizigers per jaar is Dusseldorf Airport de derde grootste luchthaven van Duitsland. Jaarlijks faciliteert luchthaven dan ook ruim 220.000 vluchten. Al deze reizigers dienen natuurlijk de luchthaven te kunnen bereiken en laat dát heel eenvoudig zijn met de airport parking Dusseldorf.

Op onze website vindt u alle informatie over het parkeren op luchthaven Düsseldorf. Wij zorgen ervoor dat u de parking reserveert die het beste aansluit bij wat u zoekt. Vergelijk eenvoudig op prijs, afstand en servicemogelijkheid. Alle getoonde opties zijn beschikbaar én direct boekbaar zonder reserveringskosten. Reserveren doet u in slechts 2 minuten tijd!

Open aanbiederlijst
Adres Flughafenstraße 105, 40474, Düsseldorf, Duitsland
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Düsseldorf Airport

Shuttleparkeren Shuttleparkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht.
Valetparkeren Valetparkeren U rijdt direct naar de luchthaven, daar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem vervolgens voor u parkeert.
Aanbieders bij Düsseldorf Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 7.9/10, gebaseerd op 33 reviews.

Mogelijkheden parkeren Dusseldorf Airport

Kaart met officiële parkings Düsseldorf Airport

Actuele parkeerinformatie Düsseldorf Airport

Categorie

Beste optie

Best beoordeeld: Park Expert
Goedkoopste shuttleparking: ParkinDUS
Goedkoopste valetparking: Goldpark Valet
Parkeren op loopafstand: N.b.
Aantal parkeermogelijkheden: 10+ parkeerplaatsen

 

Wanneer u bij een van onze aanbieders reserveert zijn de verschillende terminals geen issue. U wordt namelijk altijd direct bij uw terminal bedient en de shuttle- en valetservices zijn immers bij de prijs inbegrepen. Dusseldorf Airport bestaat uit 3 terminals. Hoewel de terminals erg dicht bij elkaar zijn gevestigd, zijn sommige parkings meer geschikt als parking airport Dusseldorf bij een bepaalde terminal dan andere. Hierover is echter geen specifieke informatie beschikbaar op de officiële website van Dusseldorf Airport.

Reserveer een parking bij terminal A, B of C

Dusseldorf Airport is opgedeeld in drie verschillende terminals: A, B en C.

  • Terminal A is de oudste terminal van de luchthaven en wordt voornamelijk gebruikt door grote maatschappijen als Lufthansa en Eurowings Airlines.
  • Terminal B wordt voornamelijk gebruikt voor binnenlandse en Europese vluchten. 
  • Terminal C wordt exclusief gebruikt voor vluchten buiten het Schengen-gebied, geopereerd door non-Star Alliance Airlines.

Officiële parkings van Dusseldorf Airport

Dusseldorf Airport heeft een groot aantal officiële parkeermogelijkheden, in totaal liefst 15 verschillende parkings en parkeergarages. De juiste parking Dusseldorf Airport vinden kan op basis van verschillende parkeervormen, hieronder volgen een paar voorbeelden.

  • P1 Dusseldorf is de duurste parkeeroptie, maar bevindt zich op loopafstand. U parkeert op slechts 1 minuut lopen en de parking is uitstekend beveiligd.
  • P4 en P5 liggen op ongeveer 2 minuten reistijd. U parkeert hier en wordt per SkyTrain naar de vertrekhal gebracht. Dit is een zeer prijzige optie.
  • P24 en P26 zijn zeer voordelige officiële opties. U wordt per shuttle naar de vertrekhal gebracht. De reistijd bedraagt ongeveer 3 minuten.

Alternatieve parkings bij Dusseldorf Airport

Op onze website vindt u een aanbod van alternatieve parkeeraanbieders, parking Dusseldorf Airport gebeurt ook hier aan de hand van verschillende parkeervormen.

  • ParkinDUS is een zeer voordelige shuttleparking. U parkeert op 9 minuten afstand per shuttle en de parking en services zijn 24 uur per dag beschikbaar.
  • GoldPark is een valetparking met scherpe tarieven. De valetservice en parking zijn 24 uur per dag geopend en u kunt tegen een kleine meerprijs overdekt parkeren.

De voordelen van parkeren bij Dusseldorf Airport

Voor Belgische reizigers ligt het misschien niet voor de hand om vanaf Dusseldorf Airport te vliegen. Het mag echter vaker overwogen worden. Het is een grote luchthaven, dus is er een grote kans dat u vindt wat u zoekt, tegen een voordelige prijs.

Düsseldorf ligt op twee uur rijden van Antwerpen. Dat is vergelijkbaar met de afstand tot bijvoorbeeld Schiphol in Nederland.

De infrastructuur rondom de luchthaven is erg goed geregeld. Er zijn veel mogelijkheden wat het openbaar vervoer betreft: u kunt de luchthaven per trein, metro, bus of taxi bereiken.

Er zijn ongekend veel mogelijkheden voor parkeren luchthaven Dusseldorf. Zo krijgt u een ruimere keuze, maar ook scherpere prijzen. U kunt gedurende het hoogseizoen al voor een paar tientjes parkeren. Bovendien bent u dan niet afhankelijk van anderen.

Extra handige informatie

De 5 goedkoopste parkings vindt u hier

Onze algemene voorwaarden vindt u hier

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b