#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parking Schiphol

Op zoek naar een parkeerplaats rondom Schiphol Airport? Bij ons vindt u gemakkelijk een voordelige én betrouwbare parking op Schiphol. Vul uw reisdata in, vergelijk de tarieven en reserveer direct uw gewenste parking. U heeft binnen enkele minuten een parkeerplaats gereserveerd! Schiphol Airport is de grootste luchthaven van Nederland en een van de grootste in Europa. Hierdoor is het altijd hectisch rondom het vliegveld, dus ook tijdens het parkeren.

De officiële parkeerplaatsen van Schiphol kunnen zeer prijzig zijn, gelukkig kunt u via onze website zeer gemakkelijk parkeren Schiphol vergelijken en u kunt direct reserveren. Parkeren Schiphol werkt zeer eenvoudig, u heeft uw gewenste parkeerplaats binnen enkele minuten geregeld. U ontvangt na het maken van een reservering een bevestiging via de mail met al uw gegevens en informatie over het parkeren.

Adres Evert van de beekstraat 202, 1118 CP, Schiphol, Nederland
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Ga goed voorbereid op reis!

Wij hebben een zeer ruim aanbod van parking Schiphol die allen rondom en in de buurt van Schiphol Airport liggen. Wanneer u het juiste vliegveld en reisdata selecteert dan tonen wij direct ons beschikbare aanbod. U kunt dit aanbod zeer eenvoudig vergelijken door uw wensen te selecteren in de legenda aan de linkerzijde of door de sortering aan te passen. Als u bijvoorbeeld een elektrische auto heeft, kunt u de optie ‘elektrisch laden’ aan vinken en wij tonen enkel ons aanbod waar dit mogelijk is. Een parkeerplaats is dus zo geregeld en u bespaart al snel tientallen euro’s!

Parkeervormen bij Schiphol Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar deluchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

U kunt bij Schiphol Airport parkeren in de vormen van shuttle parking en valet parking. Dit zijn de twee meest voorkomende parkeervormen rondom vliegvelden. Shuttle parkeren, ook wel lang parkeren Schiphol genoemd, houdt in dat u naar de gereserveerde parking rijdt en hier de auto parkeert. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht en bij terugkomst weer opgehaald en naar de parking gebracht. Valet parking Schiphol houdt in dat u rechtstreeks naar het vliegveld rijdt, hier staat een chauffeur van de parking voor u klaar om uw auto netjes over te nemen. De chauffeur parkeert de auto en u kunt simpelweg uw reis vervolgen. Bekijk eens onze parkeervormen pagina voor een uitgebreide uitleg van onze parkeervormen!

Timo

Via onze website bent u in een mum van tijd voorzien van een Schiphol Airport parking. Wij hebben een ruim aanbod van parkings die allen vele malen goedkoper zijn dan de officiële parkeerplaatsen van Schiphol. Sinds 2013 zijn wij fulltime actief en op zoek naar het best mogelijke aanbod en proberen we het reserveringsproces zo duidelijk en gemakkelijk mogelijk te maken. Heeft u vragen of wilt u advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice, we staan u graag te woord! Wij zijn een onafhankelijk en betrouwbaar platform dat de laagste prijs aanbiedt en u altijd veilig reserveert! Lees hieronder meer over ons platform.

Betrouwbaar

Wij zijn al sinds 2013 actief in de parkeerbranche rondom vliegvelden. Hierdoor kennen wij de parkeerproducten erg goed en hebben we nauw contact met de parkings. U kunt reviews van onze klanten lezen, zo weet u precies wat u te wachten staat

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijk platform en presenteren de informatie op een subjectieve en transparante manier. Wij laten de keuze namelijk graag aan u over, u kunt van elke parking alle informatie vinden op onze website en zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Laagste prijs

Wij zijn dagelijks op zoek naar de laagst vindbare tarieven. Zien wij een parking elders goedkoper, dan passen we het direct aan. Zo bent u bij ons zeker van de laagste prijs terwijl u helemaal niks inlevert op service.

Veilig reserveren

Onze website is voorzien van een SSL-certificaat, dit is te herkennen aan het groene slotje. Onze betalingen worden gedaan met MSP, volledig Multi Safepay. Uw reservering is in goede handen!

Reviews en ervaringen van Parkeren bij Schiphol

Wij willen u zo goed mogelijk informeren over onze parking, maar niemand kan dat beter dan onze klanten. Daarom delen wij graag hun ervaringen en reviews. Zo weet u precies hoe het eraan toe gaat en wat u kunt verwachten. Iedere klant krijgt na het maken van een reservering een uitnodiging tot het maken van een review. Zo kunnen wij of uzelf wellicht andere klanten inspireren!

Budget Shuttle
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Move on Parking
Beoordeling
8.0 Uitstekend
24:7 Parking
Beoordeling
8.5 Uitstekend
Drive up Services
Beoordeling
8.4 Uitstekend
The Valet Guys
Beoordeling
8.0 Uitstekend
24:7 Schiphol Parking Premium
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Budget Valet
Beoordeling
7.5 Goed
ParkingPoint
Beoordeling
9.1 Top!
Sky Park
Beoordeling
9.3 Top!
Total Care Parking
Beoordeling
9.8 Top!
P4 Schiphol
Beoordeling
8.6 Uitstekend
EasyPark2Fly
Beoordeling
7.4 Goed
24:7 Valet Parking
Beoordeling
8.6 Uitstekend
Schiphol Airport

Parkeren bij Schiphol Airport, Tarieven en Locaties

Schiphol kent veel verschillende parkeermogelijkheden met daarbij veel variatie in de prijzen. Ten eerste heeft u de keuze tussen on-airport parkeren, dus parkeren op Schiphol en off-airport parkeren. Wij vertellen u hier graag meer over middels onze blogartikelen. U komt er snel genoeg achter wat voor mogelijkheden zijn en dat u al snel tientallen euro’s kunt besparen. Verder wordt elke parkeermogelijkheid uitgebreid besproken en komt u er precies achter wat er aangeboden wordt.

Parkeren Schiphol vergelijken heeft u via onze website al binnen enkele minuten gedaan. U hoeft slechts het juiste vliegveld en uw reisdata in te voeren u ziet direct ons beschikbare aanbod. Vervolgens kunt u eenvoudig uw gewenste parking reserveren en u ziet het, zo gemakkelijk kan u een Schiphol parkeerplaats reserveren. De prijzen van het parkeren is net zoals vliegtickets seizoensgebonden. Hoe eerder u reserveert hoe meer u bespaart, wacht dus niet te lang!

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )