• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parking Schiphol

De inmiddels derde grootste luchthaven in Europa ontvangt jaarlijks tientallen miljoenen reizigers. Het Nederlandse vliegveld is op slechts 15 km van Amsterdam gevestigd in Haarlemmermeer in het zuiden van de provincie Noord-Holland en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Desondanks komt het merendeel van de vliegreizigers met de auto naar de luchthaven en parkeert bij Schiphol voor ze aan hun vliegreis beginnen. Eén van de gevolgen van de grote drukte is dat het parkeeraanbod steeds onoverzichtelijker wordt. Bovendien is het er nog altijd niet goedkoop. Gelukkig zijn er voldoende alternatieve parkeeraanbieders rondom de luchthaven gelegen, waar u tegen een erg aantrekkelijke prijs kunt parkeren bij Schiphol Airport. Behalve bij de luchthaven, kunt u ook in de buurt parkeren. Dat is veelal goedkoper en niet minder comfortabel. Hieronder vindt u alle informatie voor Schiphol.

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Parkeermogelijkheden Schiphol

Actuele parkeerinformatie

Best beoordeeld:

Park and Fly

Goedkoopste Shuttle parking:

Budget Shuttle

Goedkoopste Valet parking:

24/7 Valet Parking

Parkeren op loopastand

P1

Aantal parkeermogelijkheden:

18 parkeerplaatsen

Het zoeken en vinden van een Schiphol Airport parking kan veel werk in beslag nemen. Er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden en veel verschillende parkeeraanbieders. In het kort zijn de mogelijkheden: shuttle-parkeren, valet-parkeren en parkeren op loopafstand. 

 

Airport-Schiphol-parking

Parkeren inclusief shuttleservice

Shuttle-parkeren is de meest voordelige vorm van parkeren bij Schiphol. U parkeert inclusief een shuttleservice. Dit houdt in dat u van de parkeerplaats naar de luchthaven wordt gebracht en weer wordt opgehaald. Hieronder vindt u een kort overzicht van de mogelijkheden:

Parkeren inclusief valetservice

Valet-parkeren is een snelle en eenvoudige parkeervorm. Uw auto wordt direct bij de luchthaven overgenomen door een chauffeur die de auto parkeert. Hieronder vindt u een klein overzicht van de mogelijkheden.

Ontdek de parkeermogelijkheden

Parkeren op loopafstand

Wanneer u parkeert op loopafstand dan parkeert u nabij de luchthaven. U gaat vervolgens te voet naar de terminal. Dit wordt enkel aangeboden door de officiële Schiphol parkings en is een eenvoudige maar prijzige manier van parkeren op Schiphol.

Voordelen parkeren Schiphol

Vele wegen leiden naar Schiphol, maar die met de auto is de meest comfortabele. Ondanks dat het openbaar vervoer prima is geregeld, heeft u met de auto alles zelf in de hand. U bent niet afhankelijk van anderen, storingen, vertrektijden of uitval.

Het parkeeraanbod is de laatste jaren enorm toegenomen. Er zijn veel wat verder gelegen parkings door externe aanbieders opgericht. Dat heeft gevolgen voor de tarieven. Door de toegenomen concurrentie zijn de prijzen gedaald, waardoor u voordeliger parkeert dan voorheen. Een week parkeren tijdens het hoogseizoen kan al vanaf een paar tientjes. Parkings op Schiphol vergelijken doet u eenvoudig via onze website en u kunt er direct een reserveren!

Door het grote aanbod zijn er ongekend veel verschillende mogelijkheden. U vindt altijd wel een parkeeraanbieder die aan uw specifieke wensen voldoet.

Door online te reserveren voorkomt u zorgen. Niet alleen bent u verzekerd van een parkeerplek, de tarieven van online reserveringen zijn doorgaans lager dan via andere kanalen.

Extra handige informatie

Onze Algemene voorwaarden

Een overzicht van de parkeertarieven bij Schiphol

De 5 goedkoopste parkings bij Schiphol

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker