Parking Schiphol

Vergelijk de parkeermogelijkheden bij Schiphol Airport en boek simpelweg uw gewenste parking
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
 • Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Vergelijk eenvoudig de parkingmogelijkheden rondom Schiphol Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parking.

Vliegt u binnenkort vanaf Schiphol Airport en bent u nog op zoek naar een parking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben diverse parkeeraanbieders die u een parking Amsterdam Schiphol aanbieden voor een goede prijs. Daarnaast wordt het parkeren Schiphol ook erg goed beoordeeld door onze klanten. Vraagt u zich af "Waar parkeren Schiphol?" en wilt u direct aanbieders vergelijken? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in en klik op 'zoeken'. Wij hebben Schiphol Airport alvast voor u geselecteerd. Wilt u meer weten over de verschillende aanbieders? Scroll dan verder.

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Parkeermogelijkheden Schiphol

Er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om een Schiphol Airport parking. Zo zijn er twee parkeervormen waar u uit kunt kiezen op onze website. Om te beginnen de goedkoopste vorm, namelijk shuttle parking. Hierbij rijdt u naar de parking toe en parkeert u zelf uw auto. Hierna wordt u, na het melden bij een medewerker, met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht met uw bagage. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de parking nadat u uw bagage in ontvangst heeft genomen. U wordt dan weer opgehaald met de shuttlebus en naar uw auto terug gebracht. Dit is een eenvoudige manier van auto parkeren Schiphol voor een klein bedrag.

De andere parkeervorm is valetservice. Dit is een snellere en meer ontspannen manier om op reis te gaan. U rijdt op de dag van uw vlucht naar de luchthaven toe. Een half uur voordat u daar aankomt, neemt u telefonisch contact op met de parking luchthaven Amsterdam. Zij sturen dan een ervaren chaffeur naar de luchthaven toe om uw auto over te nemen. U geeft uw sleutels af en de chauffeur onderwerpt uw auto aan een voertuiginspectie om eventuele schade te noteren. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de parking nadat u uw bagage in ontvangst heeft genomen en dan zorgt de parking ervoor dat uw auto weer voor u klaarstaat bij de luchthaven. Dit is een zeer eenvoudige manier van een parking Schiphol Amsterdam.

Het parkeren op loopafstand is alleen beschikbaar bij officiële parkings van Schiphol. Deze zijn wel vrij prijzig, maar gelukkig zijn er genoeg goede alternatieven via onze website te boeken. Bent u benieuwd naar de verschillende prijzen nabij Schiphol? Bekijk dan onze blog Parkeertarieven Schiphol Airport.

Airport-Schiphol-parking

Parkeren inclusief shuttleservice

Shuttle parkeren Schiphol AirportWanneer u kiest voor een Amsterdam Schiphol parking, dan is de shuttleservice altijd inbegrepen in de prijs. Hoe lang de rit met de shuttlebus duurt, verschilt per parkeeraanbieder tussen de 5 en 15 minuten. We raden altijd aan om geruime tijd te rekenen, omdat de transfertijd exclusief eventuele wachttijd is. Mocht u ergens over twijfelen, neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord.

 

Airport Indoor Parking

Airport Indoor Parking SchipholEen zeer goede keuze voor het parkeren bij de luchthaven van Amsterdam is Airport Indoor Parking. U parkeert hier in de overdekte parkeergarage en dat 24 uur per dag. Met de ultramoderne videostraat wordt uw wagen volledig op de foto gezet. Na het parkeren kunt u plaatsnemen in de luxe wachtruimte met WiFi en koffie. Vervolgens wordt u in 11 minuten naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht.

Bekijk nu →

 

EazzyPark

Logo EazzyPark Schiphol AirportAl enige tijd werkzaam bij Eindhoven Airport en nu ook bij Schiphol: EazzyPark. Deze uitstekend beoordeelde parking is 24 uur per dag geopend en 7 dagen per week. De shuttlebus brengt u in slechts 5 minuten naar de luchthaven toe. Als u even moet wachten, kan dat in de wachtruimte onder het genot van een kopje koffie. Er is tevens een toilet aanwezig. Uw auto blijft achter op een goed beveiligde parking.

Bekijk nu →

 

MOBIHUB Schiphol-West

Logo Mobihub Schiphol-West SchipholMobihub Schiphol-West is geopend van 06:00 - 23:00 en dus niet geschikt voor nachtvluchten. De shuttlebus brengt u in 8 minuten naar de luchthaven toe, terwijl uw auto op een beveiligde parking staat. U kunt uw eigen autosleutels meenemen op reis, zodat u zeker weet dat er niet met uw auto gereden wordt. Er is een wachtruimte aanwezig met toilet in het naastgelegen hotel, indien u even moet wachten.

Bekijk nu →

 

Q-Park Spaarne Gasthuis

Logo Q-Park Spaarne Gasthuis SchipholParkeren bij Q-Park Spaarne Gasthuis werkt iets anders dan normaal. U neemt namelijk het openbaar vervoer om naar de luchthaven te reizen. U krijgt hiervoor een QR-code en het duurt ongeveer 15 minuten. U kunt uw eigen autosleutel meenemen op reis en u kunt 24 uur per dag parkeren. Er rijdt een nachtbus waarmee u kunt reizen. Het terrein van deze parking Airport Amsterdam wordt goed bewaakt.

Bekijk nu →

 

P3 Schiphol

Logo P3 Schiphol AirportDeze officiële P3 Schiphol parking biedt zowel een onoverdekte als overdekte parking. Tegen meerprijs kunt u kiezen voor de overdekte parkeergarage. U kunt uw eigen autosleutels meenemen op reis. De shuttlebus brengt u in 5 minuten naar de luchthaven toe, terwijl uw auto op een goed beveiligde parking staat. U kunt tevens uw elektrische auto opladen tegen meerprijs.

Bekijk nu →

 

Central Parking

Logo Central Parking Schiphol AirportParkeren bij Central Parking kan 24 uur per dag. De inbegrepen shuttlebus brengt u in 10 minuten naar de luchthaven toe. Het terrein is omheind en afgesloten met een slagboom. Het wordt bewaakt met beveiligingscamera's en bewakingspersoneel. Er is bagagehulp aanwezig om te helpen met uw bagage verplaatsen en er is starthulp beschikbaar.

Bekijk nu →

 

Xclusive Parking

Logo Xclusive Parking Schiphol AirportOp een uitstekende parking parkeren kan bij Xclusive Parking. U kunt namelijk zelf uw autosleutel meenemen op reis, zodat uw auto niet verplaatst wordt. De shuttlebus brengt u in 8 minuten naar de luchthaven toe, terwijl uw auto op een goed beveiligde parking achterblijft. Het terrein en de services zijn 24 uur per dag beschikbaar. Er is tevens een wachtruimte met toilet aanwezig. U betaalt hier nachttoeslag van € 5,00.

Bekijk nu →

 

ParkingPoint

Logo Parking Point Schiphol AirportParkeren op een vertrouwde parking kan bij ParkingPoint. De vriendelijke medewerkers helpen u graag met uw bagage en de shuttlebus brengt u in 8 minuten naar de luchthaven toe. Het parkeerterrein is omheind en afgesloten en voorzien van zowel camerabewaking als 24-uursbewaking. De parking zelf is ook 24/7 geopend en er is een wachtruimte met toilet aanwezig, indien u even moet wachten. U betaalt hier nachttoeslag van € 5,00.

Bekijk nu →

 

Voordelen Shuttle Parkeren bij Schiphol Airport

Voordelige parkeertarieven

Sleutelbehoud optioneel (niet bij iedere parking)

Veilig & betrouwbaar

 

Parkeren met valetservice

Valet parkeren Schiphol AirportWanneer u kiest voor parkeren Amsterdam Schiphol met valetservice, dan heeft u een korte afhandelingstijd en een goede service. De meeste parkeeraanbieders zijn 24/7 geopend, maar Xclusive Parking en ParkingPoint rekenen wel een nachttoeslag bij aankomst of terugkomst tussen 00:00 en 07:00 van € 5,00. Dit bedrag wordt ter plaatse betaald. Goed om te weten is dat u bij valet parkeren altijd uw autosleutels inlevert, anders kan uw auto namelijk niet geparkeerd worden. Als u dit liever niet heeft, kunt u beter kiezen voor een aanbieder met shuttleservice die sleutelbehoud aanbiedt.

Xclusive Parking Valet

Logo Xclusive Parking Valet SchipholEenvoudig parkeren doet u bij Xclusive Parking Valet. U kunt tegen meerprijs uw auto overdekt laten parkeren en u kunt 24 uur per dag gebruik maken van de services. Het parkeerterrein wordt de gehele dag en nacht bewaakt middels camerabewaking en bewakingspersoneel. Om schade te voorkomen, wordt een voertuiginspectie gedaan bij aanvang van het parkeren en bij het einde. U betaalt € 5,00 nachttoeslag indien u 's nachts gebruik maakt van valet.

Bekijk nu →

 

ParkingPoint Valet

Logo ParkingPoint Valet SchipholNet als bovenstaande parking heeft ParkingPoint Valet een valetservice welke 24/7 beschikbaar is. Wel betaalt u een nachttoeslag van € 5,00 tussen 00:00 - 07:00. Het terrein is omheind en wordt middels camerabewaking en 24-uursbewaking goed in de gaten gehouden. Er vindt ook een voertuiginspectie plaats bij aanvang en bij het einde van het parkeren. Zo weet u zeker dat uw auto veilig geparkeerd staat bij een parking Schiphol luchthaven.

Bekijk nu →

 

The Valet Guys

Logo The Valet Guys Schiphol AirportDe valetservice van The Valet Guys is beschikbaar tussen 06:30 en 01:00, dus geen nachtelijke vluchten. Wel bieden ze veel extra mogelijkheden, zoals het opladen van elektrische auto's en het laten wassen van je auto, beide tegen meerprijs. Tevens is het mogelijk om uw auto overdekt te laten parkeren tegen meerprijs. Er vindt een voertuiginspectie plaats en het terrein is goed beveiligd.

Bekijk nu →

 

Central Parking Valet

Logo Central Parking Valet SchipholKiest u voor Central Parking Valet, dan kunt u 24/7 terecht voor hun valetservice. Het terrein is goed beveiligd en er vindt bij inname en afgifte van uw auto een voertuiginspectie gedaan. Zo wordt schade voorkomen. Verder wordt u geholpen met uw bagage en als u panne heeft met uw auto, is er een starthulp. Zo kunt u zeker weer de weg op en uw weg naar huis vervolgen.

Bekijk nu →

 

iParking

Logo iParking Schiphol AirportWilt u graag overdekt parkeren luchthaven Amsterdam, maar niks extra betalen? Kies dan voor iParking. Uw auto wordt geparkeerd in de deels overdekte parkeergarage welke voorzien is van alle veiligheidseisen. Uw auto staat dus gegarandeerd veilig. Ook vindt er een voertuiginspectie plaats, waarbij de kilometerstand wordt opgeschreven. Zo weet u dat er niet onnodig mee gereden wordt. U kunt 24/7 gebruik maken van de valetservice.

Bekijk nu →

 

Voordelen Valet Parkeren in Schiphol

Bespaart tijd, stress en geld

Direct bij de luchthaven uitstappen

Vakbekwame chauffeurs tot uw dienst

 

Amsterdam Airport parking op loopafstand

Parking Schiphol op loopafstandParkeren op loopafstand kan op dit moment alleen bij de officiële parkings van Schiphol. Hoewel dit een fijne en simpele manier van parkeren is, kan het erg hoog oplopen in de kosten. Het verschilt per parking op hoeveel minuten loopafstand het ligt van de luchthaven, maar het is tussen de 2 en 5 minuten. Tevens zijn er twee van de officiële parking Amsterdam luchthaven die op enige afstand liggen van de luchthaven, namelijk P3 terrein Schiphol en P3 parkeergarage Schiphol. Hier rijdt een shuttlebus in 5 minuten naar de luchthaven toe en deze vertrekt iedere 10 minuten.

P1 Schiphol

P1 Schiphol AirportParkeren bij een officiële parking op korte afstand van de vertrekhal kan bij P1 Schiphol. Na het parkeren hoeft u slechts 100 meter te lopen naar de terminal toe en u mag uw eigen autosleutels meenemen. Doordat de parking geautomatiseerd is, kunt u hier 24 uur per dag terecht. Er zijn ook elektrische oplaadpalen aanwezig op de parking. Deze kunt u niet vooraf reserveren.

Bekijk nu →

 

Voordelen Parkeren op loopafstand bij Schiphol Airport

✓ Bespaart tijd, stress en geld

✓ Na het parkeren simpelweg te voet naar de luchthaven

✓ Sleutelbehoud bij alle aanbieders

Lang parkeren Schiphol

Als u op vakantie of zakenreis gaat wilt u uw auto voor langere tijd ergens kwijt. In dat geval kiest u het beste voor lang parkeren Schiphol. Dat kan bij diverse aanbieders, zoals de P-locaties van Schiphol zelf of bij de veel goedkopere alternatieve parkings rondom Schiphol. Zij bedienen u middels shuttle- of valetservice, waardoor u direct bij de luchthaven uitstapt.

Het kort parkeren is alleen geschikt als u iemand wegbrengt of ophaalt of als u om een andere reden minder dan 24 uur wilt parkeren. Alles vanaf 24 uur parkeren, en dus één gehele dag, is Schiphol lang parkeren. Het voordeel hieraan is dat het veel goedkoper is dan het kort parkeren. U betaalt namelijk niet per uur, maar per dag. Bij P1 Schiphol betaal je zelfs € 1,10 per 10 minuten en € 44,00 per 24 uur, terwijl je bij de goedkopste aanbieder van parkeren op Schiphol lang parkeren slechts € 5,00 per 24 uur kunt parkeren.

 

Alle parkeerinfo bij Schiphol Airport in het kort

🚗 Aantal parkeerplaatsen12
🏆 Best beoordeeldiParking
💶 GoedkoopsteAirport Indoor Parking *
📍 Dichtst bij luchthavenEazzyPark

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.
** Het dichtst bij is een parking met valetservice, maar hier is alleen uit shuttleservice parkings gekozen.

 

Wilt u meer weten over parking Schiphol Airport of over ons vergelijkings- en boekingsplatform? Bekijk dan eens het onderstaande overzicht, hier vindt u een koppeling naar de belangrijkste pagina’s en informatie.

Onze algemene voorwaarden vindt u hier
De veelgestelde vragen van onze klanten vindt u hier

Ontdek de parkeermogelijkheden

Vliegen en parkeren Schiphol Airport

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland en is vrij goed bereikbaar vanuit België. Het is voornamelijk een goede keuze omdat u er naar veel bestemmingen kunt vliegen. Vanuit België is Schiphol het makkelijkst te bereiken per auto. Het is mogelijk om met het openbaar vervoer te reizen, daar Schiphol een eigen treinstation heeft onder de terminal. Vanuit Antwerpen reist u ruim 1,5 uur per trein naar Schiphol en vanuit Brussel is dit ongeveer 3 uur. Wanneer u per wagen reist is dit veel eenvoudiger en is het eenvoudiger om vanuit kleinere steden of dorpen naar Schiphol te reizen. Er zijn namelijk maar enkele stations in België vanuit waar u naar Schiphol kunt reizen.

Heeft u gekozen om met de auto te gaan, dan heeft u natuurlijk ook een Amsterdam luchthaven parking nodig. Wij helpen u hier graag mee. Op ons vergelijkings- en boekingsplatform hebben wij diverse parkeeraanbieders bij Schiphol, maar ook bij tal van andere luchthavens in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. U kunt de beste prijzen vergelijken met elkaar en direct en eenvoudig boeken. U heeft bij Schiphol de keuze uit shuttle- of valetservice bij meerdere aanbieders.

Meer info over Schiphol

Zoals hierboven al benoemd is Schiphol de grootste en belangrijkste luchthaven van Nederland. Dit Amsterdamse vliegveld is zelfs de derde van Europa wat betreft grootte. U kunt reizen naar 332 directe bestemmingen in 97 landen. Genoeg om uit te kiezen dus. Dit staat tegenover de 175 bestemmingen van Zaventem Airport in voornamelijk Europa en noord-Afrika. Het aantal bestemmingen is ook een goede reden waarom veel Belgen via Schiphol op reis gaan. Vanuit Schiphol kunt u met wel 104 verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegen, zoals Air France-KLM, Transavia, Ryanair, EasyJet en nog veel meer.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving