#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parking Schiphol

De inmiddels derde grootste luchthaven in Europa ontvangt jaarlijks tientallen miljoenen reizigers. Het Nederlandse vliegveld is op slechts 15 km van Amsterdam gevestigd in Haarlemmermeer in het zuiden van de provincie Noord-Holland en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Desondanks komt het merendeel van de vliegreizigers met de auto naar de luchthaven en parkeert bij Schiphol voor ze aan hun vliegreis beginnen. 

Eén van de gevolgen van de grote drukte is dat het parkeeraanbod steeds onoverzichtelijker wordt. Bovendien is het er nog altijd niet goedkoop. Gelukkig zijn er voldoende alternatieve parkeeraanbieders rondom de luchthaven gelegen, waar u tegen een erg aantrekkelijke prijs kunt parkeren bij Schiphol Airport. Behalve bij de luchthaven, kunt u ook in de buurt parkeren. Dat is veelal goedkoper en niet minder comfortabel. Hieronder vindt u alle informatie voor Schiphol.

Open aanbiederlijst
Adres Evert van de beekstraat 202, 1118 CP, Schiphol, Nederland
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Schiphol Airport

Shuttleparkeren Shuttleparkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht.
Valetparkeren Valetparkeren U rijdt direct naar de luchthaven, daar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem vervolgens voor u parkeert.
Aanbieders bij Schiphol Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 8.7/10, gebaseerd op 48 reviews.

Parkeermogelijkheden SchipholOfficiële parkings Schiphol

Actuele parkeerinformatie

Best beoordeeld:

Park and Fly

Goedkoopste Shuttle parking:

Budget Shuttle

Goedkoopste Valet parking:

24/7 Valet Parking

Parkeren op loopastand

P1

Aantal parkeermogelijkheden:

18 parkeerplaatsen


Het zoeken en vinden van een Schiphol Airport parking kan veel werk in beslag nemen. Er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden en veel verschillende parkeeraanbieders. In het kort zijn de mogelijkheden: shuttle-parkeren, valet-parkeren en parkeren op loopafstand.  

Parkeren inclusief shuttleservice

Shuttle-parkeren is de meest voordelige vorm van parkeren bij Schiphol. U parkeert inclusief een shuttleservice. Dit houdt in dat u van de parkeerplaats naar de luchthaven wordt gebracht en weer wordt opgehaald. Hieronder vindt u een kort overzicht van de mogelijkheden:

  • Budget Shuttle is een van de meest voordelige opties. U reist ongeveer 9 minuten in de shuttlebus en zowel de parking als de service zijn 24/7 beschikbaar.
  • 24:7 Parking Premium heeft de titel premium vanwege het sleutelbehoud. U mag dus uw sleutels meenemen op reis. Bovendien is de parking 24/7 geopend.
  • P4 Basic Parking is een van de offciële Schiphol parkings. Ook hier mag u uw sleutels behouden. De reistijd bedraagt ongeveer 10 minuten.

Parkeren inclusief valetservice

Valet-parkeren is een snelle en eenvoudige parkeervorm. Uw auto wordt direct bij de luchthaven overgenomen door een chauffeur die de auto parkeert. Hieronder vindt u een klein overzicht van de mogelijkheden.

  • ParkingPoint is een van de meest voordelige valet-opties. De parking en service zijn 24/7 beschikbaar en u kunt hier uw auto ook elektrisch laden.
  • iParking profileert zich als een premiumparking. Dit gaat u terugzien in de veiligheid, faciliteiten en service die de parking biedt. Daartegenover staat echter wel een hogere prijs.
  • P6 Valet Parking is een van de officiële valet p-parkings. U parkeert snel en eenvoudig, maar mededaardoor is het wel een van de duurste parkeeropties nabij Schiphol Airport.

Parkeren op loopafstand

Wanneer u parkeert op loopafstand dan parkeert u nabij de luchthaven. U gaat vervolgens te voet naar de terminal. Dit wordt enkel aangeboden door de officiële Schiphol parkings en is een eenvoudige maar prijzige manier van parkeren op Schiphol.

  • P1 Kort Parkeren ligt op ongeveer 3 tot 6 minuten loopafstand. Deze parking is beschikbaar tot 48 uur parkeren. Daarna betaalt u fors meer. Wanneer u langer wilt parkeren, adviseren we u een andere optie te kiezen.
  • P1 Holiday Parking ligt op ongeveer 3 tot 6 minuten loopafstand. Dit is een uitstekende optie als u langer dan 48 uur wilt parkeren.

Voordelen parkeren Schiphol

Vele wegen leiden naar Schiphol, maar die met de auto is de meest comfortabele. Ondanks dat het openbaar vervoer prima is geregeld, heeft u met de auto alles zelf in de hand. U bent niet afhankelijk van anderen, storingen, vertrektijden of uitval.

Het parkeeraanbod is de laatste jaren enorm toegenomen. Er zijn veel wat verder gelegen parkings door externe aanbieders opgericht. Dat heeft gevolgen voor de tarieven. Door de toegenomen concurrentie zijn de prijzen gedaald, waardoor u voordeliger parkeert dan voorheen. Een week parkeren tijdens het hoogseizoen kan al vanaf een paar tientjes. Parkings op Schiphol vergelijken doet u eenvoudig via onze website en u kunt er direct een reserveren!

Door het grote aanbod zijn er ongekend veel verschillende mogelijkheden. U vindt altijd wel een parkeeraanbieder die aan uw specifieke wensen voldoet.

Door online te reserveren voorkomt u zorgen. Niet alleen bent u verzekerd van een parkeerplek, de tarieven van online reserveringen zijn doorgaans lager dan via andere kanalen.

Extra handige informatie

Onze Algemene voorwaarden

Een overzicht van de parkeertarieven bij Schiphol

De 5 goedkoopste parkings bij Schiphol

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b