#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

EazzyPark Schiphol

Nieuw op de Amsterdamse luchthaven, maar zeker niet nieuw in het veld: EazzyPark heeft al jaren een uitstekende parkeerservice op Eindhoven Airport en brengt nu diezelfde kwaliteit ook naar de parking op Schiphol, de grootste luchthaven van Nederland. 

Verwacht bij EazzyPark Schiphol een parking die 24 uur per dag en 7 dagen per week is geopend én beveiligd. In slechts 5 minuten reizen per shuttlebus bent u op het vliegveld. Het parkeerterrein is verhard, verlicht, omheind en volledig voorzien van camera's, en u vindt er een wachtruimte waarin u onder het genot van een kopje koffie slechts enkele minuten hoeft te wachten op uw shuttlevervoer naar het vliegveld. Ook zijn er toiletten aanwezig.

Lees meer
Adres parkeerplaats Kruisweg 415 1437 CJ Rozenburg, Nederland
Reistijd shuttle: 5min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met EazzyPark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen

Hoe werkt parkeren bij EazzyPark Schiphol?

Het parkeertarief van EazzyPark Amsterdam is inclusief shuttleservice van de parking naar de luchthaven en terug. Op de dag dat u gaat vliegen rijdt u naar het adres van EazzyPark Schiphol (Kruisweg 415 1437 CJ Rozenburg, Nederland). Let erop dat u het juiste adres selecteert in uw navigatiesysteem: het gaat hier om Rozenburg in de gemeente Haarlemmermeer, niet het gelijknamige plaatsje in Zuid-Holland! Eenmaal ter plaatse parkeert u in een van de parkeervakken voor arriverende auto's en toont u aan de balie de reserveringsbevestiging (digitaal of op papier) die u van ons hebt ontvangen. Uw wagen wordt daarna nog verreden naar de parkeerplaats waar deze gedurende uw reis zal blijven staan. Een medewerker van Schiphol parking EazzyPark zal u zo snel mogelijk naar de vertrekhallen vervoeren.

 

Veilig parkeren met EazzyPark Schiphol

Uw parkeerervaring is bij EazzyPark is van groot belang voor de transparantie van ons platform. Hoe meer mensen een beoordeling achterlaten, des te gemakkelijker u en de volgende persoon een parking kunnen kiezen die exact aan zijn of haar wensen voldoet. Beoordeel EazzyPark Schiphol na uw reis en laat anderen weten wat u ervan vond. Eerlijke recensies worden op prijs gesteld! Zo kunnen wij ons aanbod verbeteren en komt niemand voor verrassingen te staan

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b