Valet parking Zaventem

Vergelijk de valet parkeermogelijkheden bij Zaventem Airport en boek eenvoudig uw gewenste parking
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop

Hoe gaat het in zijn werk?

Wilt u een valet parking bij Zaventem Airport reserveren? Via onze website kunt u eenvoudig de parkeermogelijkheden vergelijken en direct de gewenste parkeerplaats reserveren.

De grootste luchthaven van België is Brussels Zaventem Airport. Indien u hier uw auto wilt parkeren kunt u kiezen uit shuttleservice of valet parkeren Zaventem. Welke manier van parkeren u ook kiest, de beste Zaventem parking vergelijkt en vindt u op onze website. Op deze pagina behandelen we de valet parking van Brussels Airport. We gaan u meer vertellen over de werkwijze van valetservice en wie de parkeeraanbieders zijn.

Hoewel de meest gebruikte parkeervorm shuttle parkeren Zaventem is, kunt u dus ook kiezen voor een parking met valetservice. Als u de beschikbare parkeeraanbieders wilt zien voor uw reisdata met de bijbehorende prijzen, vult u dan bovenaan deze pagina de data in van uw reis. Wanneer u op zoeken klikt, laten wij u alle beschikbare valet parkings zien bij Brussels Airport. 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
  • Best prices Altijd de laagste prijs
  • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
  • No reservation needed Geen reserveringskosten

Meer informatie over valetservice Zaventem

Wij leggen u graag uit hoe valet parking Brussels Airport in zijn werk gaat. Het is heel simpel: u rijdt op de dag van uw vlucht ruim op tijd naar de luchthaven toe. Een half uur voor de verwachte aankomsttijd bij de luchthaven neemt u telefonisch contact op met de parking om hen te laten weten dat u er bijna bent. De parking stuurt een chauffeur naar de luchthaven toe om u op te vangen op de afgesproken plek. Daar aangekomen geeft u de autosleutel aan de chauffeur en haalt u uw bagage uit de auto. De chauffeur gaat uw auto parkeren op de parking waar u heeft gereserveerd. U kunt ondertussen de terminal inlopen.

Bij terugkomst op Zaventem Airport, neemt u eerst uw bagage in ontvangst. Daarna neemt u weer telefonisch contact op met de parking, waarop zij de chauffeur met uw auto naar de luchthaven sturen. U wacht op de afgesproken plek en neemt uw auto over van de chauffeur. Controleer zelf goed op eventuele schade, want u dient dit ter plaatse te melden aan de chauffeur.

 

Alle valet parkeerinfo bij Zaventem Airport in het kort

🚗 Aantal parkeerplaatsen2
🏆 Best beoordeeldExpress Parking Valet
💶 GoedkoopsteBel Parking Valet *

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Parking_zaventem_plan

Valet parkings bij Brussels Airport

Er is op moment van schrijven slechts één valet parking Zaventem beschikbaar. Dit is wel een zeer goed beoordeelde parking, die al jaren een goede shuttleservice aanbiedt aan haar klanten. Nu is het dus ook mogelijk om gebruik te maken van een valetservice.

Bel Parking Valet

Bel Parking Valet Zaventem AirportDe valetservice van Bel Parking Valet is per dag beschikbaar tussen 06:00 en 22:00, zodat u direct bij de luchthaven kunt in- en uitstappen. Uw wagen wordt standaard overdekt geparkeerd op een parking voorzien van camerabewaking. Uw auto wordt gecontroleerd op schade middels voertuiginspectie, zodat u zeker weet dat uw auto weer netjes bij u terugkomt.

Boek nu →

 

Express Parking Valet

Express Parking Valet Zaventem AirportU kunt 24 uur per dag gebruik maken van Express Parking Valet. Zij halen uw auto op bij de luchthaven en brengen deze bij uw terugkomst weer netjes naar de luchthaven toe voor u. Het parkeerterrein is netjes en voorzien van camerabewaking. Als extra service kunt u uw auto laten wassen tegen meerprijs tijdens uw reis.

Boek nu →

 

Parking Brussels Airport

Het valet parkeren Brussels Zaventem werkt erg eenvoudig. Ook het reserveren van een parking, of dit nu shuttle of valet is, is erg eenvoudig. U selecteert simpelweg de luchthaven van vertrek en uw reisdata. Hierna krijgt u al het beschikbare aanbod te zien waar u uit kunt kiezen. Lees de reviews die klanten hebben achtergelaten over de parking, om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Wij raden altijd aan om uw parking op tijd te reserveren, zeker in de vakantieperiode. Vaak zijn de goedkoopste parkings dan volgeboekt en bent u aangewezen op de duurdere parkings

Meer informatie over Zaventem Airport

De officiële naam van de luchthaven is Brussels Airport, maar veel mensen kennen het nog als Zaventem Airport. De luchthaven ligt in de plaats Zaventem, op 20 minuten afstand van het centrum van Brussel. Er vliegen wel 74 luchtvaartmaatschappijen vanaf deze luchthaven naar 236 verschillende bestemmingen over de hele wereld. De focus ligt echter wel op Europa en direct omringende landen. Veel Belgen vliegen dan ook vanaf Schiphol, omdat die luchthaven meer bestemmingen wereldwijd aanbiedt.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving