#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Selecteer het vliegveld en de gewenste data en vergelijk direct een groot aanbod aan betrouwbare parkeeraanbieders rondom vliegvelden.
Informatief 13 Juli 2020

P3 Charleroi

Bent u op zoek naar een parking bij luchthaven Charleroi, maar wilt u geen 20 minuten lopen om de terminal te bereiken? Na parking P4 Charleroi is parking P3 uw tweede beste optie op de officiële parkeerterreinen op luchthavens. Vliegen en Parkeren heeft het onderzocht en geeft u alle benodigde informatie.


 

Kenmerken Parking P3Plattegrond parking P3 Charleroi

Parking Charleroi P3 is een parkeergarage op ongeveer 10 minuten met de pendelbus vanaf de terminal. De shuttle is gratis en rijdt elke 20 minuten, dus reken minimaal een half uur extra van tevoren om onaangename verrassingen te voorkomen.

In tegenstelling tot de meeste officiële parkeergarages van de luchthaven die 24 uur per dag open zijn, is toegang tot parkeergarage P3 in Charleroi alleen mogelijk tussen 04.30 uur en middernacht. Zorg er dus voor dat de openingstijden overeenkomen met uw vlucht. Er wordt rekening gehouden met eventuele vertragingen.

De parkeerplaats wordt niet bewaakt en de aanwezigheid van anderen op het terrein is niet te allen tijde gegarandeerd.

 

Tarieven P3 Brussel Zuid

Parking P3 hanteert momenteel een parkeertarief op de luchthaven van Charleroi van € 67* per week. De tarieven kunnen afwijken, afhankelijk van beschikbaarheid en of u reserveert.

Als u reserveert, zijn de prijzen van P3 niet meer concurrerend met de particuliere parkeergarages in de buurt van de luchthaven. Die bieden een pendeldienst die op verzoek vertrekt (en dus zonder rotaties), zijn dichter bij de terminals en u parkeert er tegen aantrekkelijkere prijzen.

Door te kiezen voor een platform als Vliegen en Parkeren profiteert u ook van meer flexibele annuleringsvoorwaarden; mogelijk tot 48 uur voor aanvang zonder verzekering of tot aanvang van de reservering met verzekering!

 

Zo werkt parkeergarage P3 Charleroi

De parking P3 van Charleroi werkt op dezelfde manier als de andere officiële parkeerterreinen van de luchthaven. Na het maken van de reservering ontvangt u een QR-code die u bij de ingangsterminal toont om uw ticket te ontvangen. Bij terugkomst voert u uw ticket in de automaat en kunt u eenvoudig weer vertrekken.

Let op: bij aankomst eerder of later dan verwacht, dient u om de parkeerplaats te kunnen verlaten bij de automaten eerst een toeslag te betalen.

 

Vergelijk parking P3 met ander aanbod

Weet u nog niet zeker of u van de officiële Charleroi Airport parkeerplaats P3 gebruik wilt maken en wilt u liever kijken of er nog andere opties zijn? Begrijpelijk! Lees onze blogs Top 5 Goedkoop Parkeren Charleroi en Parkeertips Charleroi Airport.

* De prijzen in dit artikel zijn indicatief en zijn onderhevig aan verandering. Ze waren op 13 juli 2020 van toepassing voor een periode van 1 week in september 2020.
Bekijk informatief-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b