Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P3 Charleroi

P3

Bent u op zoek naar een parking bij luchthaven Charleroi en wilt u een goedkope officiële parking? Dan is P3 Charleroi samen met parking P4 Charleroi een voordelige optie op de officiële parkeerterreinen op luchthavens zoals die van Charleroi. Er zijn tal van parkings rondom de luchthaven van Charleroi en het verschilt enorm wat betreft prijs. Afhankelijk van de parkeervorm die u kiest; shuttleservice, valetservice of op loopafstand, wordt de prijs bepaald. Daarnaast speelt het ook mee of u kiest voor een officiële parking of een alternatieve parkeeraanbieder. Het is algemeen bekend dat een alternatieve parkeeraanbieder een stuk goedkoper is dan één van de officiële parkings.

We zetten graag op een rij wat de verschillende kosten zijn voor een week en daarnaast geven we natuurlijk ook alle informatie over P3 Charleroi Airport, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Wilt u direct alternatieve parkings vergelijken voor uw reisdata? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in. Wij hebben Charleroi Airport alvast voor u geselecteerd. Klik op ‘zoeken’ en u krijgt alle parkings te zien die op uw data nog een plek vrij hebben.

De parkeertarieven van P3 Charleroi & de alternatieve opties

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfertijdSleutelbehoud
ProPark€ 47,00€ 5,88Shuttle9 min.X
AceParking€ 47,00€ 5,88Shuttle9 min.
Park & Fly€ 48,00€ 6,00Shuttle5 min.X
Aeropark€ 48,00€ 6,00Shuttle7 min.
Parkwall€ 48,00€ 6,00Shuttle2 min.
P3 Charleroi€ 51,00€ 6,38Loopafstand25 min.

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode november 2021

 

Meer info over P3 Charleroi parkingPlattegrond Charleroi Airport

Let op: P2 parking Charleroi is niet te boeken via onze website, maar alleen via de officiële website van Charleroi Airport.

Parking Charleroi Airport P3 is een parkeergarage welke het verst weg ligt van de luchthaven. Eerder was er altijd een P3 Charleroi shuttle, maar helaas is de luchthaven hiermee gestopt. Dit betekent dat u 25 minuten moet lopen van de parking naar de luchthaven en bij terugkomst van de luchthaven naar de parking toe met uw bagage.

Als u kiest voor P3 parking Charleroi Airport dan staat uw auto op een onoverdekte parking welke afgesloten is met een slagboom en een hek. U kunt inrijden met een QR-code, zodat u niet afhankelijk bent van een medewerker. Er is een camerabewakingssyteem aanwezig om uw auto in de gaten te houden. Als u een officiële parking hebt geboekt, heeft u ook toegang tot een privé wachtruimte in de terminal. 

Een groot nadeel aan Q Park P3 Charleroi is dat u extra moet bijbetalen als u iets eerder aankomt of later terugkomt. Bij alternatieve parkings betaalt u per dag, maar bij officiële parkings per dagdeel of zelfs per uur. Het is daarom belangrijk om de tijden die u doorgeeft ruim te rekenen. Indien u uw auto toch een uur later wilt ophalen dan eerder aangegeven, dient u bij de betaalautomaat het overige bedrag te betalen voordat u uw auto gaat ophalen. Mocht u liever iets dichterbij willen parkeren bij een officiële parking voor een voordelige prijs, kiest u dan voor P4 Charleroi Airport.

Alle voordelen van P3 Charleroi parking op een rijtje:

  • Onoverdekte parking op 25 minuten loopafstand van de terminal
  • 24/7 geopend
  • Sleutelbehoud

 

Vergelijk parking P3 met alternatieve parkings

Weet u nog niet zeker of u van de officiële P3 parking Brussels Charleroi Airport gebruik wilt maken en wilt u liever kijken of er nog andere opties zijn? Begrijpelijk! Lees onze blogs Top 5 Goedkoop Parkeren Charleroi en Parkeertarieven Charleroi Airport. U kunt ook bovenaan deze pagina uw reisdata selecteren en op 'zoeken' drukken. Wij laten u dan direct het beschikbare aanbod zien en de bijbehorende prijzen. Zo kunt u een goede keuze maken. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd contacteren.

 

• De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Brussels South Charleroi Airport parkeren website.
• Let op: P4 Charleroi Airport is niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op 'Zoeken' te klikken.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker