#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parking Charleroi

Charleroi Airport, of ook wel Brussel Charleroi Airport genoemd, is een zeer sterk groeiende luchthaven. Het aantal passagiers is in 10 jaar tijd gestegen van 1,2 miljoen naar 6,5 miljoen. Omdat het aantal passagiers is gestegen zijn er steeds meer parkeergelegenheden gestart rondom de groeiende luchthaven. Gelukkig zijn de kosten van de parkeerplaatsen niet gestegen maar juist gedaald. Hierdoor is er een enorme vraag naar parkeerplaatsen rondom de luchthaven. U vindt er prijzige officiële on-airport parkings maar er zijn tegenwoordig ook veel alternatieve parkings die veel lageren tarieven hanteren met een net zo goede service!

Charleroi Airport wordt dus steeds drukker en dat is te merken. Hierdoor wordt het parkeren bij de luchthaven en het openbaar vervoer rond de luchthaven ook steeds hectischer. Alle parkings op onze website zijn gevestigd nabij de luchthaven, buiten de hectiek. Wij bestaan al sinds 2013 en hebben daarom al de nodige ervaring met de parkings rondom de luchthaven en de afhandeling van klanten. Onze website is ook zo gebruiksvriendelijk mogelijk ingericht, u heeft al binnen twee minuten een parkeerplaats gereserveerd! Daarnaast betaalt u geen reserverings- of andere extra kosten. Parkeren Charleroi is dus altijd een goede keuze via onze website!

Adres Rue des Frères Wright 8, 6041 , Charleroi, België
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Ga goed voorbereid op reis

U begint uw reis altijd goed voorbereid wanneer u dit doet via onze website. U kunt zeer eenvoudig het aanbod vergelijken en uw gewenste Charleroi Airport parking vinden en reserveren. Wanneer u Charleroi Airport selecteert en uw reisdata invult, tonen wij direct ons beschikbare aanbod. Parkeren Charleroi Airport kan in de vormen van shuttle- en valet parking. U kunt direct uw ideale parkeerplek reserveren, u betaalt geen reserverings- of andere extra kosten. Na uw reservering ontvangt u direct een bevestiging waarop alle informatie staat vermeld. De reserveringsbevestiging dient als parkeerbewijs. U toont deze aan de parking tijdens het parkeren, dit kan zowel geprint als op uw telefoon. U kunt shuttle parkeren doorgaans tot 2 uur van tevoren reserveren en valet parkeren doorgaans tot 12 uur van tevoren. Bereid u dus altijd voor op Charleroi parking, dit voorkomt stress en u bespaart al snel tot tientallen euro’s!

Parkeervormen bij Charleroi Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar deluchthaven gebracht.

Parkeren rondom Charleroi Airport kan in de vorm van vier verschillende parkeervormen. De parkings op onze website bieden voornamelijk shuttle parking aan, dit is dan ook de bekendste en meest gebruikte parkeervorm rondom vliegvelden. Hierbij rijdt u direct naar de parkeerplaats en parkeert hier uw auto op de parking. U wordt vervolgens middels een shuttlebus van de parking naar het vliegveld gebracht. Veelal bieden de parkings hierbij hulp met de bagage en andere service opties. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald van de lichthaven en weer naar de parking gebracht. Zeer gemakkelijk en voordelig! Tijdens het parkeren toont u uw reserveringsbevestiging geprint of op uw mobiel.

Timo

Waarom reserveren via Vliegen en Parkeren?

Er zijn veel redenen om via onze website een parkeerplaats te boeken. Wij zijn al sinds 2013 actief met het regelen van voordelige én betrouwbare parkeerplaatsen. Onze missie is om dit voor alle reizigers zo makkelijk én betrouwbaar mogelijk te maken en hier is onze website met bijbehorende service voorgekomen. Heeft u vragen of wilt u advies op maat? Neemt gerust contact op met onze gratis klantenservice. Wij helpen u graag op weg met parking reserveren Charleroi Airport. Wij zijn onafhankelijk, betrouwbaar, bieden de laagste prijs en u kunt altijd veilig reserveren. Lees hieronder meer over onze sterke punten!

Betrouwbaar

Parkeren Charleroi luchthaven is altijd betrouwbaar én voordelig. Wij werken alleen samen met erkende én gecertificeerde parkeerbedrijven!

Onafhankelijk

Wij willen het aanbod zo transparant mogelijk weergeven. Al onze informatie is subjectief en wordt nauw bijgehouden en waar nodig direct bijgewerkt!

Laagste prijs

Alle prijzen van onze aanbieders worden nauwlettend in de gaten gehouden en waar nodig aangepast. Wij zijn altijd bezig de laagste prijs te regelen! Ziet u elder een lagere prijs? Laat het ons dan weten!

Veilig reserveren

Onze betalingen worden afgehandeld door payment provider Multi Safepay en onze website is voorzien van een SSL-certificaat!

Ervaringen en Reviews van parkeren Charleroi Airport

Onze klanten zijn voor ons superbelangrijk en daarom geven wij elke klant de mogelijkheid een recensie te schrijven. Hierdoor krijgt u een zo eerlijk mogelijk beeld van de parkings en de parkeerervaringen. Daarnaast zijn wij natuurlijk graag goede beoordelingen terug en leren wij optimaal van mindere beoordeling. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van onze website optimaal waarborgen!

123 Parking
Beoordeling
7.6 Goed
Airport Smart Parking
Beoordeling
7.3 Goed
A1 Parking
Beoordeling
8.0 Uitstekend
ProPark
Beoordeling
7.7 Goed
Parking Pas Cher
Beoordeling
8.2 Uitstekend
Aeropark
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Park & Fly
Beoordeling
9.3 Top!
Ace Parking
Beoordeling
6.5 Prima
Charleroi Airport

Parkeren bij Brussel Charleroi, Tarieven en Locaties

Wij geven u alle informatie over het parkeren rondom het vliegveld. U bespaart al snel tientallen euro’s op een parkeerplaats via Vliegenenparkeren.nl ten opzichte van de officiële parkeerplaatsen van het vliegveld. Deze verschillen achterhaal je het makkelijkst wanneer je de vergelijking maakt. Parkeren Charleroi Airport vergelijken doet u eenvoudig en u heeft al binnen enkele minuten uw gewenste parking gereserveerd. Hier kunt u meer over deze verschillen vinden en nog uitgebreider door op ‘meer over de tarieven’ te klikken.

Bij Charleroi airport kunt u de auto parkeren op de locaties P1, P2, P3 en Lock Park. Lock Park ligt op 2 minuten loopafstand, P1 op 5 minuten loopafstand en P2 op 10 minuten loopafstand. P3 wordt aangeboden in combinatie met een shuttleservice.  

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )