• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parking Charleroi Airport

Als u op zoek bent naar een parking Charleroi aan de beste prijs, dan bent u hier aan het juiste adres!

Voer simpelweg uw reisdata in om alle beschikbare private parkings bij luchthaven Charleroi, hun prijzen, kenmerken en klantervaringen te vergelijken. Verzeker uzelf van een parkeerplek met slechts een paar muisklikken! Reserveren is snel, veilig en zonder extra kosten. Wij bieden exact dezelfde tarieven als de parkeeraanbieders zelf.

Lees hieronder verder om meer te weten te komen over de verschillende parkeervormen bij de luchthaven en hoe ons platform werkt.

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Mogelijkheden om te parkeren bij Charleroi Airport

Op vliegveld Brussels South Charleroi vindt u 5 officiële parkings: P1, P2, P3, P4 en LOCK PARK. Daarnaast vindt u er ook talloze laag geprijsde private parkings inclusief shuttleservice.

De private parkings liggen doorgaans iets verder van de luchthaven en nemen daarom misschien iets meer tijd in beslag, maar ze zijn daarentegen vaak scherper geprijsd en het vervoer naar de luchthaven brengt geen extra kosten met zich mee.

parking_aeroport_charleroi_plan

Shuttle parkeren bij Charleroi Airport

Wilt u parkeren Charleroi Airport inclusief een shuttleservice, dan zijn er veel verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen uit budget parkeeraanbieders allen gelegen nabij de luchthaven en er is daarnaast ook een officiële shuttle parking van de luchthaven zelf. Wij vergelijken de parkeertarieven bij Charleroi Airport in een blog. Hieronder volgen een aantal voorbeelden:

ProPark Charleroi

ProPark

Een van de goedkoopste shuttleparkings bij de luchthaven is ProPark. De parkeerplaats ligt op ongeveer 9 minuten reistijd vanaf de luchthaven en is geopend van 04:00 tot 00:00.

A1 Parking Charleroi

A1 Parking

A1 Parking is een shuttleparking op 7 minuten van Charleroi Airport. Het grote voordeel is dat u er uw autosleutels mag behouden en kunt meenemen op reis. Ook A1 is geopend van 04.00 tot 0.00 uur.

Park and Fly Charleroi

Park & Fly

Op slechts 5 minuten reistijd van de luchthaven ligt Park & Fly, de parking met momenteel de hoogste score. Ook hier zijn de openingstijden 04.00 tot 0.00 uur. Dit geldt voor zowel de parkeerplaats als shuttleservice.

Eco Park Charleroi

Eco Park

Eco Park is een uitstekende parking en momenteel de enige aanbieder die 24/7 geopend is. U parkeert op 5 minuten afstand en u kunt tijdens uw reis uw sleutels behouden.

Ace Parking Charleroi

Ace Parking Low Cost

Ace Parking is een shuttleservice op 4 minuten, inclusief sleutelbehoud en eveneens slechts vier uur gesloten.

AeroPark Charleroi

Aeropark

Aeropark is een goed beoordeelde Charleroi parking op 7 minuten rijden. Ook hier krijgt u gratis vervoer naar en van de luchthaven per shuttlebus.

P3 Charleroi

P3 Charleroi Airport

P3 Charleroi Airport is de enige officiële shuttle parking. De reistijd in de shuttlebus bedraagt ongeveer 10 minuten. De shuttlebussen vertrekken iedere 20 minuten.

 

Alle parkeerinfo samengevat

lijsticoonAantal parkings vergeleken6
troffee-icoonBest beoordeeldPark & Fly
geldicoonMeest betaalbaarA1 Parking*
afstandicoonDichtst bij luchthavenAce Parking Low Cost

 

 

Parkeren op loopafstand bij Charleroi Airport

Parkeren op de officiële parkings van luchthaven charleroi is de meest comfortabele manier, maar er hangt dan ook een prijskaartje aan. U kunt simpelweg na het parkeren van uw auto te voet naar de luchthaven. De parkeerplaatsen op loopafstand zijn enkel via de officiële website van Charleroi Airport te reserveren. Bent u echter benieuwd geworden naar de goedkoopste parkings bij Charleroi Airport? Bekijk dan eens onze TOP 5 Goedkoop Parkeren Charleroi.

P1 CharleroiP1 Charleroi Airport

P1 Charleroi Airport is een comfortabele maar ook prijzige parking. U parkeert op 2 minuten loopafstand van de terminals en u kunt hier 24/7 terecht.

P2 CharleroiP2 Charleroi Airport

P2 Charleroi Airport is de middenweg tussen prijs en comfort. U parkeert op 5 minuten loopafstand van de terminals, dus verder dan andere parkings maar hierdoor ook voordeliger.

P4 CharleroiP4 Charleroi Airport

P4 Charleroi Airport is de meest voordelige officiële parking. U parkeert op maar liefst 20 minuten loopafstand op een onoverdekte parkeerplaats.

Lock Park CharleroiLock Park Charleroi Airport

P Lock Park Charleroi Airport is de duurste parkeeroptie bij de luchthaven. U parkeert op 1 minuut loopafstand op een beveiligde en overdekte parkeerplaats.

 

Ontdek de parkeermogelijkheden

Wat u moet weten over het parkeren bij Charleroi Airport

Charleroi Airport ligt niet om de hoek vanaf de stad Charleroi. Daarom is bijvoorbeeld het openbaar vervoer van en naar de luchthaven niet optimaal te noemen. Vanaf station Charleroi bent u nog minimaal 20 minuten onderweg met het openbaar vervoer. Buslijn A is een directe verbinding van het station naar de luchthaven.

Vanaf Brussel kunt u een shuttlebus nemen die u afzet bij de luchthaven. Deze bussen vertrekken elk half uur, vanaf 03.30 uur. Ook vanaf Brugge en Gent kunt u een shuttlebus nemen. Vanuit hier vertrekken er dagelijks negen.

Door de ligging van Charleroi Airport is het zeer interessant om met de auto te reizen en deze daar te parkeren. Rondom de luchthaven kunt u parkeren in combinatie met een shuttleservice en u kunt parkeren op loopafstand.

Wanneer u op zoek bent naar een parking dan zijn er via Vliegen en Parkeren veel mogelijkheden om parking Charleroi Luchthaven te vergelijken. U vindt het beschikbare aanbod door Charleroi Airport en uw reisdata in te voeren. U kunt dit aanbod eenvoudig vergelijken en u heeft al binnen enkele minuten uw gewenste parking gereserveerd. Staat u liever niet voor verrassingen of addertjes onder het gras? Lees onze Algemene Voorwaarden.

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van ons aanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker