#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parking Charleroi

Charleroi Airport, of ook wel Brussel Charleroi Airport genoemd, is een zeer sterk groeiende luchthaven. Het aantal passagiers is in 10 jaar tijd gestegen van 1,2 miljoen naar 6,5 miljoen. Omdat het aantal passagiers is gestegen zijn er steeds meer parkeergelegenheden gestart rondom de groeiende luchthaven. Gelukkig zijn de kosten van de parkeerplaatsen niet gestegen maar juist gedaald. Hierdoor is er een enorme vraag naar parkeerplaatsen rondom de luchthaven. U vindt er prijzige officiële on-airport parkings maar er zijn tegenwoordig ook veel alternatieve parkings die veel lageren tarieven hanteren met een net zo goede service!

Charleroi Airport wordt dus steeds drukker en dat is te merken. Hierdoor wordt het parkeren Charleroi Luchthaven en het openbaar vervoer rond de luchthaven ook steeds hectischer. Alle parkings op onze website zijn gevestigd nabij de luchthaven, buiten de hectiek. U heeft al binnen enkele minuten uw ideale parking gevonden en gereserveerd.

Open aanbiederlijst
Adres Rue des Frères Wright 8, 6041 , Charleroi, België
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Charleroi Airport

Shuttleparkeren Shuttleparkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht.
Aanbieders bij Charleroi Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 8.0 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 8.0/10, gebaseerd op 31 reviews.

De parkeermogelijkheden bij Charleroi Airportparkeermogelijkheden charleroi airport

Er zijn veel verschillende mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar een Charleroi Airport parking. U kunt namelijk parkeren op loopafstand of kiezen voor een shuttle parking. Enkel de shuttle parkeermogelijkheden zijn te reserveren via onze website en dit zijn de meest voordelige opties.

Shuttle parkeren bij Charleroi Airport

Wilt u parkeren Charleroi Airport inclusief een shuttleservice, dan zijn er veel verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen uit budget parkeeraanbieders allen gelegen nabij de luchthaven en er is daarnaast ook een officiële shuttle parking van de luchthaven zelf. Hieronder volgen een aantal voorbeelden.

  • ProPark is een van de goedkoopste shuttle parkings bij de luchthaven. De parkeerplaats ligt op ongeveer 9 minuten reistijd vanaf de luchthaven en is geopend van 04:00 tot 00:00.
  • Park & Fly ligt op slechts 5 minuten reistijd van de luchthaven. Ook hier zijn de openingstijden 04:00 tot 00:00, dit geldt voor zowel de parkeerplaats als shuttleservice.
  • Eco Park is een van de weinige aanbieders die 24/7 geopend is. U parkeert op 5 minuten afstand en u kunt tijdens uw reis uw sleutels behouden.
  • P3 Charleroi Airport is de enige officiële shuttle parking. De reistijd in de shuttlebus bedraagt ongeveer 5 minuten, deze shuttlebussen vertrekken iedere 20 minuten.

Parkeren op loopafstand bij Charleroi Airport

Parkeren op luchthaven charleroi is de meest comfortabele manier van parkeren, u kunt simpelweg na het parkeren van uw auto te voet naar de luchthaven. De parkeerplaatsen op loopafstand zijn enkel via de officiële website van Charleroi Airport te reserveren.

  • P1 Charleroi Airport is een comfortabele maar ook prijzige parking. U parkeert op 2 minuten loopafstand van de terminals en u kunt hier 24/7 terecht.
  • P2 Charleroi Airport is de middenweg tussen prijs en comfort. U parkeert op 5 minuten loopafstand van de terminals, dus verder dan andere parkings maar hierdoor ook voordeliger.
  • P4 Charleroi Airport is de meest voordelige officiële parking. U parkeert op maar liefst 20 minuten loopafstand op een onoverdekte parkeerplaats.
  • P Lock Charleroi Airport is de duurste parkeeroptie bij de luchthaven. U parkeert op 1 minuut loopafstand op een beveiligde en overdekte parkeerplaats.

Wat u moet weten over het parkeren bij Charleroi Airport

Charleroi Airport ligt niet om de hoek vanaf Charleroi Airport, hierdoor is bijvoorbeeld het openbaar vervoer van en naar de luchthaven niet optimaal te noemen. Vanaf station Charleroi bent u nog minimaal 20 minuten onderweg met het openbaar vervoer, de buslijn A is een directe verbinding van het station naar de luchthaven.

Vanaf Brussel kunt u een shuttlebus nemen die u zal afzetten bij de luchthaven. Deze bussen vertrekken elk half uur, vanaf 03:30. Ook vanaf Brugge en Gent kunt u een shuttlebus nemen, vanuit hier vertrekken er dagelijks negen.

Door de ligging van Charleroi Airport is het zeer interessant om met de auto te reizen en deze te parkeren. Rondom de luchthaven kunt u parkeren in combinatie met een shuttle service en u kunt parkeren op loopafstand.

Wanneer u op zoek bent naar een Charleroi parking dan zijn er veel mogelijkheden voor parking Charleroi Luchthaven vergelijken. U vindt het beschikbare aanbod door Charleroi Airport en uw reisdata in te voeren. U kunt dit aanbod eenvoudig vergelijken en u heeft al binnen enkele minuten uw gewenste parking gereserveerd.

Extra handige informatie

Onze algemene voorwaarden, klik hier

Een top 5 van onze goedkoopste parking, klik hier

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b