#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Eindhoven Airport Parking

Eindhoven Airport is Europa’s snelst groeiende regionale vliegveld. Het wordt in de volksmond ook wel ‘vliegbasis Eindhoven’ of ‘Welschap’ genoemd. Op jaarbasis reizen er meer dan 6 miljoen passagiers via Eindhoven Airport en daarmee is het de grootste regionale luchthaven van Nederland. U vindt alle informatie over deze luchthaven op onze website. Desondanks zijn wij voornamelijk gespecialiceerd in parkeren Eindhoven Airport.

Door de relatief slechte bereikbaarheid van Eindhoven Airport met het openbaar vervoer, komen veel reizigers met de wagen en dat geeft behoorlijk wat parkeerdrukte. U heeft drie opties: parkeren op loopafstand, shuttle-parkeren en valet-parkeren. Vanwege de stijgende populariteit van parking Eindhoven Airport is het aan te raden om uw parking vóór vertrek online te reserveren. Dat doet u in slechts 2 minuten en zonder reservatiekosten.

Open aanbiederlijst
Adres Luchthavenweg 25, 5657 EA, Eindhoven, Nederland
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Eindhoven Airport

Parkeren op loopafstand Parkeren op loopafstand U parkeert uw auto zelf en loopt met uw koffers direct naar de vertrekhal.
Shuttleparkeren Shuttleparkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht.
Valetparkeren Valetparkeren U rijdt direct naar de luchthaven, daar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem vervolgens voor u parkeert.
Aanbieders bij Eindhoven Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 8.9 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 8.9/10, gebaseerd op 18 reviews.

Mogelijkheden luchthaven Eindhoven parking

Actuele parkeerinformatie Eindhoven Airport
Categorie Beste optie
Best beoordeeld: Park & Fly Valet
Goedkoopste Shuttle parking: SchippersStop
Goedkoopste Valet parking: Park & Fly valet
Parkeren op Loopafstand P22
Aantal Parkeermogelijkheden: 8 parkeerplaatsen

Eindhoven Airport heeft ontzettend veel parkeermogelijkheden. Wij creëren graag een goed beeld van de mogelijkheden en tarieven van het Eindhoven luchthaven parkeren. U kunt rondom de luchthaven op drie manieren parkeren: shuttle-parkeren, valet-parkeren en parkeren op loopafstand.

Parkeren inclusief shuttleservice

Wanneer u Eindhoven Airport parkeren zo voordelig mogelijk wilt doen dan is shuttle-parkeren de beste optie. Hierbij parkeert u nabij de luchthaven en wordt u met een shuttlebus vervoerd.

  • SchippersStop is onze meest voordelige parkeeroptie. Hier parkeert u op 8 minuten reistijd van Eindhoven Airport en de parking is geopend van 05:00 tot 02:00 uur.

Parkeren inclusief valetservice

Wanneer u liever betaalt voor wat extra comfort, dan kunt u kiezen voor valet-parkeren. U levert uw auto direct bij de luchthaven of bij een valetbufferzone in en deze zal vervolgens door een chauffeur van de parkeeraanbieder worden geparkeerd. Hieronder een klein overzicht van het airport Eindhoven parkeren:

  • Park & Fly Valet is de meest voordelige valet-optie. De parking en service zijn 24/7 beschikbaar en uw auto wordt op een zeer veilige locatie geparkeerd.
  • Easy Valet is de officiële valetservice van Eindhoven Airport. Een zeer eenvoudige en comfortabele parkeeroptie, maar ook een van de duurste.

Parkeren op loopafstand

Er zijn rondom Eindhoven Airport veel parkings op loopafstand. Het is een van de weinige vliegvelden waar er onofficiële parkings op loopafstand beschikbaar zijn. Hieronder volgt een klein overzicht van Eindhoven airport parking direct bij de luchthaven.

  • Park & Fly P24 is een onofficiële parking met meerdere parkings rondom Eindhoven Airport. Op P24 parkeert u op ongeveer 5 minuten loopafstand tegen scherpe tarieven.
  • P3 Silver is een officiële parking. Hier parkeert u op ongeveer 5 minuten van de luchthaven. De tarieven liggen hoger dan bij andere parkings.
  • P4 Bronze ligt op ongeveer 7 minuten lopen. Hier kunt u overdekt parkeren tegen scherpe tarieven. Dat maakt het een interessante optie.

Voordelen parking luchthaven Eindhoven

Eindhoven Airport is een goed voorbeeld van een luchthaven waarnaar men het liefst met de auto reist. Dat heeft met meerdere factoren te maken.

Eindhoven Airport is moeizaam te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Eindhoven Centraal moet u een bus 10, 400 of 401 nemen.’s Ochtends vroeg en ’s avonds laat rijden deze niet. Bovendien bent u zeker een half uur onderweg. Vergelijk: met de auto vanaf het station bent u er in de helft van de tijd.

Het is al een lange periode chaotisch rondom Eindhoven Airport. Dat heeft deels te maken met de groei van de luchthaven, maar voornamelijk met de werkzaamheden. Doordat er recentelijk een in aanbouw zijnde parkeergarage instortte, zijn veel werkzaamheden en dus ook de bijkomende chaos uitgesteld.

Vanwege deze chaos is de kiss & ride parking bijzonder klein en moeilijk bereikbaar. U kunt tijdens spitsuren tot tientallen minuten moeten wachten tot u het terrein eindelijk kunt betreden.

Extra Nuttige Informatie

De 5 meest voordelige parkeeraanbieders vindt u hier

Een overzicht van de parkeertarieven vindt u hier

Onze algemene voorwaarden vindt u hier

 

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b