• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Eindhoven Airport Parking

Eindhoven Airport is Europa’s snelst groeiende regionale vliegveld. Het wordt in de volksmond ook wel ‘vliegbasis Eindhoven’ of ‘Welschap’ genoemd. Op jaarbasis reizen er meer dan 6 miljoen passagiers via Eindhoven Airport en daarmee is het de grootste regionale luchthaven van Nederland. U vindt alle informatie over deze luchthaven op onze website. Desondanks zijn wij voornamelijk gespecialiceerd in parkeren Eindhoven Airport.

Door de relatief slechte bereikbaarheid van Eindhoven Airport met het openbaar vervoer, komen veel reizigers met de wagen en dat geeft behoorlijk wat parkeerdrukte. U heeft drie opties: parkeren op loopafstand, shuttle-parkeren en valet-parkeren. Vanwege de stijgende populariteit van parking Eindhoven Airport is het aan te raden om uw parking vóór vertrek online te reserveren. Dat doet u in slechts 2 minuten en zonder reservatiekosten.

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Mogelijkheden luchthaven Eindhoven parking

 

Actuele parkeerinformatie Eindhoven Airport
CategorieBeste optie
Best beoordeeld:Park & Fly Valet
Goedkoopste Shuttle parking:SchippersStop
Goedkoopste Valet parking:Park & Fly valet
Parkeren op LoopafstandP22
Aantal Parkeermogelijkheden:8 parkeerplaatsen
Plattegrond Eindhoven airport (zonder P8)

Parkeren inclusief shuttleservice

Wanneer u Eindhoven Airport parkeren zo voordelig mogelijk wilt doen dan is shuttle-parkeren de beste optie. Hierbij parkeert u nabij de luchthaven en wordt u met een shuttlebus vervoerd.

 

Parkeren inclusief valetservice

Wanneer u liever betaalt voor wat extra comfort, dan kunt u kiezen voor valet-parkeren. U levert uw auto direct bij de luchthaven of bij een valetbufferzone in en deze zal vervolgens door een chauffeur van de parkeeraanbieder worden geparkeerd. Hieronder een klein overzicht van het airport Eindhoven parkeren:

 

Ontdek de parkeermogelijkheden

Parkeren op loopafstand

Er zijn rondom Eindhoven Airport veel parkings op loopafstand. Het is een van de weinige vliegvelden waar er onofficiële parkings op loopafstand beschikbaar zijn. Hieronder volgt een klein overzicht van Eindhoven airport parking direct bij de luchthaven.

 

Voordelen parking luchthaven Eindhoven

Eindhoven Airport is een goed voorbeeld van een luchthaven waarnaar men het liefst met de auto reist. Dat heeft met meerdere factoren te maken.

Eindhoven Airport is moeizaam te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Eindhoven Centraal moet u een bus 10, 400 of 401 nemen.’s Ochtends vroeg en ’s avonds laat rijden deze niet. Bovendien bent u zeker een half uur onderweg. Vergelijk: met de auto vanaf het station bent u er in de helft van de tijd.

Het is al een lange periode chaotisch rondom Eindhoven Airport. Dat heeft deels te maken met de groei van de luchthaven, maar voornamelijk met de werkzaamheden. Doordat er recentelijk een in aanbouw zijnde parkeergarage instortte, zijn veel werkzaamheden en dus ook de bijkomende chaos uitgesteld.

Vanwege deze chaos is de kiss & ride parking bijzonder klein en moeilijk bereikbaar. U kunt tijdens spitsuren tot tientallen minuten moeten wachten tot u het terrein eindelijk kunt betreden.

 

Extra nuttige informatie

Lees onze algemene voorwaarden

De top 5 goedkoopste parkings op Eindhoven Airport

Een overzicht van de parkeertarieven op Eindhoven Airport

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker